Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vesti bune pentru cei care sufera de diabet zaharat. Ministerul Sanatatii lanseaza un nou proiect dedicat lor

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru cei care sufera de diabet zaharat. Ministerul Sanatatii lanseaza un nou proiect dedicat lor

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica, miercuri, proiectul de Hotarare de Guvern pentru modificarea anexei la HG nr. 155/2017 privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani. Permisul de conducere ar putea fi obtinut mult mai usor. Ce vor sa faca parlamentarii

Permisul de conducere ar putea fi mai usor de obtinut, pentru ca elevii ar scapa de stresul de a avea ofiterul de politie pe scaunul din dreapta. Locul lui ar putea fi luat de instructorul care a pregatit.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 IUNIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 IUNIE 2018 pentru Zodia Varsator -Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata.

CONDAMNAREA MOMENTULUI:Vesti triste pentru un fost presedinte! Va face inchisoare pentru FRAUDA

Sotia fostului lider iugoslav Slobodan Milosevic, Mirjana Markovic, care traieste in prezent in Rusia, a fost condamnata miercuri de un tribunal din Belgrad la un an de inchisoare pentru delapidare din.

CUTREMUR POLITIC! Vesti triste pentru un fost presedinte: Va face inchisoare pentru FRAUDA

Sotia fostului lider iugoslav Slobodan Milosevic, Mirjana Markovic, care traieste in prezent in Rusia, a fost condamnata miercuri de un tribunal din Belgrad la un an de inchisoare pentru delapidare din.

Vesti proaste pentru cine si-a luat credit Prima Casa. BNR a facut calculele

Gradul de indatorare in cazul imprumuturilor Prima casa este mai mare decat in cazul creditelor ipotecare standard, unde gradul de indatorare mediu ajunge la 42% in cazul clientilor care au contractat un astfel.

Dancila dojeneste Opozitia: Romanii nu ii iubesc pe cei care ii urasc! Din sala se aude: HUOOOOO!

Dupa ce mai multi alesi au tinut discursuri in Parlament, inainte sa inceapa votul motiunii de cenzura, Viorica Dancila a luat pentru ultima data cuvantulsi i-a certat pe parlamentarii.

Amenzi uriase pentru cei care nu starpesc ambrozia de pe terenurile lor. Autoritatile vor trimite somatii

Orice persoana care are un teren in Romania va fi obligata sa ia masuri pentru a distruge ambrozia, o buruiana ce creste de obicei pe marginea drumurilor, pe ogoare sau pe terenurile lasate in paragina, potrivit unui proiect de hotarare promovat de Ministerul Agriculturii.

Magia zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Cei care poarta prenume cu litera A sunt puternici si independenti

Mihai Voropchievici a prezentant Magia Zilei, in care a vorbit despre importanta primei litere din prenumele fiecaruia. Numerologia considera ca a purta un prenume inseamna a avea niste atuuri in plus.

Echipa Romniei a obtinut 5 medalii de aur si o medalie de bronz la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori care a avut loc n perioada 19-24 iunie, n Rodos, Grecia

In perioada 19 - 24 iunie 2018 s-a desfasurat in Rodos, Grecia, a 22-a Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori JBMO 2018). JBMO este o competitie anuala la care participa elevi care au varsta sub 15 ani si jumatate in ziua concursului). JBMO contribuie la sustinerea si dezvoltarea elevilor cu aptitudini deosebite la matematica din tarile participante.

Proiect: Fonduri de la stat pentru firme care investesc minimum 3 milioane Euro n Romnia. Descarca modelul de plan de investitii

Firmele private care fac o investitie de cel putin 3 milioane de euro in Romania vor putea primi ajutoare de stat intre 10% si 50% din investitie, printr-o schema care va fi relansata in 2018, a informat marti Ministerul Finantelor Publice. Pe anul 2018, schema ar putea beneficia de un buget total de 1,8 miliarde de lei aproximativ 390 de milioane de euro). Viitorul model de plan de investitii poate fi vizualizat in prezentarea de ma finalul articolului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )