Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru consumatorii casnici! Curentul electric livrat populatiei se va ieftini de la 1 iulie

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru consumatorii casnici! Curentul electric livrat populatiei se va ieftini de la 1 iulie

Vesti bune pentru consumatorii casnici. Curentul electric livrat populatiei se va ieftini cu 3,5% de la 1 iulie. Acest lucru este posibil in urma aplicarii unei noi metodologii de calcul si avizare la nivelul. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani! Curentul electric se va ieftini de la 1 iulie pentru consumatorii casnici

Vesti bune pentru consumatorii casnici. Curentul electric livrat populatiei se va ieftini cu 3,5% de la 1 iulie. Acest lucru este posibil in urma aplicarii unei noi metodologii de calcul si avizare la nivelul.

Vesti bune pentru romani. Energia electrica se va ieftini de la 1 iunie

Pretul maxim al energiei pentru consumatorii casnici tranzactionata pe Platforma Centralizata pentru Serviciul Universal PCSU) va scadea in medie cu 3,53% fata de valorile actuale, in perioada 1 iulie 2018 - 30.

Vesti bune pentru bucuresteni. Bruxelles aproba linia de metrou 1 Mai-Otopeni

Rovana Plumb vine cu vesti excelente pentru bucuresteni. Ministrul Fondurilor Europene a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca, in urmatoarele doua saptamani, Comisia Europeana va aproba linia de.

Vesti bune pentru biciclistii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

PrimarulCapitalei a anuntat ca va incepe o ampla campanie de reparare a pistelor destinate vehiculelor pe doua roti. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a demarat lucrarile.

CURS VALUTAR. Cat a ajuns sa coste un euro. Vesti bune pentru milioane de romani

CURS VALUTAR Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,6225 1 Dolar S. A USD 3,9099 1 Dolar australian AUD.

Horoscop zilnic, 22mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Leisi Sagetatori

Horoscop zilnic, 22 mai. O zi a harniciei astazi, trebuie sa ne tinem de agenda, sa fim pusi pe treaba Horoscop zilnic, 22 mai. Berbec: Activitati profesionale foarte bine gandite si foarte bine.

Vesti proaste pentru soferii credinciosi. Cruciulitele si iconitele de pe parbriz ii vor lasa fara talon si fara bani

Toate accesoriile agatate de oglinda retrovizoare sau puse pe bordul masinii sunt periculoase pentru soferi, in conditiile in care obstructioneaza vederea. Codul Rutier ii sanctioneaza pe soferii care au.

Vesti proaste pentru bucurestenii din vestul Capitalei! Ce se intampla cu circulatia tramvaiului 41

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri,.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,74% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,89%, cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )