Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune pentru copii. Dublarea alocatiilor, posibila inainte de 1 august

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru copii. Dublarea alocatiilor, posibila inainte de 1 august

Alocatiile copiilor ar putea fi dublate inainte de 1 august! Curtea Constitutionala va discuta astazi sesizarea Guvernului privind intrarea imediata in vigoare a legii. continuă pe Antena3

CCR obliga Guvernul sa dubleze alocatiile pentru copii, asa cum se promitea inainte de pandemie

CCR a decis, miercuri, ca legea care anula OUG 22020, prin care se amana dublarea alocatiilor pentr.

Curtea Constitutionala respinge contestatia Guvernului si da unda verde dublarii alocatiilor pentru copii

Seizarea Guvernului Orban privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa miercuri de Curtea Constitutionala. Astfel, CCR a decis ca este constitutionala legea prin care era respinsa Ordonanta Guvernului prin care dublarea alocatiilor era amanata pana la 1 august. Premierul Ludovic Orban a sustinut in mai multe randuri ca nu este posibila dublarea alocatiilor, efortul financiar fiind de 7 miliarde de lei. Prima reactie a ministrului Finantelor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala.

CCR da unda verde dublarii alocatiilor pentru copii

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis astazi ca legea care anula OUG 22020, prin care era amanata pana la 1 august dublarea alocatiilor acordate copiilor, este constitutionala.

Prima reactie a ministrului Finantelor dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala

Constitutia Romaniei este foarte clara cand este vorba despre bugetul public - nicio cheltuiala bugetara nu poate fi aprobata fara stabilirea sursei de finantare, spune ministrul Finantelor, Florin Citu, afirmand ca legea votata in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor nu are stabilita sursa de finantare. El le cere socialistilor sa-si asume public ca au votat o lege neconstitutionala.

Horoscop saptamanal, 13 19 iulie 2020. Zodia care primeste vesti bune despre bani si locul de munca

Horoscop saptamanal, 13 19 iulie 2020, aduce vesti pentru fiecare zodie in parte. Afla care este zodia care primeste vesti bune despre bani si locul de munca, dar si ce iti rezerva astrele. Horoscop saptamanal, 13 19 iulie 2020 Horoscop 13-19 iulie Berbec Primele zile ale saptamanii iti ofera o energie benefica pentru .

Coronavirus: Joi ar putea fi anuntate vesti bune privind vaccinul Oxford-AstraZeneca - surse

Vesti bune despre testele clinice initiale ale vaccinului Oxford contra Covid-19 ce a fost licentiat catre AstraZeneca ar putea fi anuntate chiar maine, potrivit unei surse citate de Robert Preston, editor al televiziunii britanice ITV.

Avertismentul lansat de astrologul Cristina Demetrescu: in 2020 nu se schimba nimic. Primele vesti bune vor veni...

Perioada de Mercur retrograd s-a incheiat, dar efectele inca se vor mai vedea, mai ales pe zona bolilor, unde pot aparea si niste complicatii. Cel putin asa arata harta Romaniei din punct de vedere astral, a analizat astrologul Cristina Demetrescu, la Antena 3.

Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent. Ce se intampla cu facturile

Odata cu liberalizarea preturilor la furnizarea de gaze naturale catre populatie, autoritatile si-ar fi dorit o stabilizare a pietei, pe criterii de concurentiale, dar se pare ca efectul este cu totul altul, unul pe care nu il asteptau. Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent Autoritatea de reglementare a preturilor .

Orange vine cu vesti grozave pentru toti abonatii: le ofera gratuitati

Orange, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de telecomunicatii din Romania, vine cu vesti grozave pentru abonatii sai: ofera gratuitati. Ce fel de gratuitati ofera.

PSD: Trei legi bune pentru tara, initiate de noi si atacate de PNL, au unda verde de la CCR. Nu pot ei bloca cat putem noi legifera!

PSD anunta miercuri, ca trei legi initiate de ei, si bune pentru romani, au primit unda verde de la Curtea Constitutionala si transmite Executivului sa guverneze, nu sa fure cu doua maini!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )