Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vesti bune pentru familii! Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi 1200 lei de la Primarie

B1 B1,
Vesti bune pentru familii! Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi 1200 lei de la Primarie

Vesti bune pentru familii! Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi 1200 lei de la Primarie. De acum, legea se va schimba, iaroamenii vor primi mai multi bani de la primarie. Au. continuă pe B1

Vesti bune pentru romanii de pretutindeni: Peste 1800 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor sa munceasca in strainatate

Potrivit Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, sunt disponibile 1883 de locuri de munca prin intermediul retelei Eures Romaniam informeaza capital. ro. Conform datelor centralizate de.

Vesti bune pentru bucuresteni. Metrorex porneste licitatia pentru linia de metrou care face legatura intre Aeroportul din Otopeni si Capitala

Reprezentanti ai Agentiei Internationale de Cooperare a Japoniei au discutat la Bucuresti cu noua echipa a Ministerului Transporturilor despre proiectul Legatura Retelei de metrou cu Aeroportul.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei: ROBOR-ul ar putea ajunge la 5% in jumatate de an!

Vesti extrem de proaste vin pentru romanii care au credite in lei. Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in le.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR ar putea creste la 5% in urmatoarele sase luni

Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in lei, ar putea ajunge la 5% in maxim sase luni. Asta daca Guvernul.

Horoscopul lunii noiembrie. Vesti fabuloase pentru Berbeci

Luna noiembrie le pregateste tuturor nativilor o multime de schimbari, mai ales pe plan personal. Datorita oportunitatilor care vor aparea intr-un timp foarte scurt, acestia vor avea ocazia sa iasa din.

Problema pe care trebuie sa rezolve oricine vrea sa ajunga astronaut

Sarcinile unui astronaut ar putea fi unele dintre cele mai dificile. Pentru a putea lucra ca astronaut trebuie sa fii extrem de inteligent, sa ai aptitudini tehnice, sa fii extrem de pregatit fizic si fara pic de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )