Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vesti bune pentru fermieri. Anuntul facut de ministrul Agriculturii

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru fermieri. Anuntul facut de ministrul Agriculturii

Vesti bune pentru fermieri: platile in cadrul viitoarei politici agricole comune nu vor fi plafonate. Decizia din cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European apara atat interesele marilor fermieri, cat si. continuă pe Antena3

Rabla 2019. Programul demareaza in luna aprilie. Anuntul facut de ministrul Mediului

Rabla 2019 demareaza in aprilie. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, la Income. Potrivit Gratielei Gavrilescu, aproximativ 35. 000 de romani, persoane fizice sau juridice, vor.

Daea: Platile pentru fermieri nu vor mai fi plafonate. Este un succes formidabil pentru tara noastra

Vesti bune pentru fermierii romani! Astazi, 02 aprilie 2019, Romania si-a impus punctul de vedere in cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European cu ocazia votului privind viitoarea Politica Agricola Comuna a Uniunii Europene, a informat marti Ministerul Agriculturii.

PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anuntul facut de Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu a declarat in exclusivitate ca de la 1 aprilie, pensiile pentru care s-a terminat recalcularea se vor mari. Cateva zeci de mii de pensionari, pentru.

Vesti proaste pentru samsari. Romania si Bulgaria vor lucra impreuna pentru a diminua importurile de masini vechi

Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup de lucru comun pentru diminuarea importului de masini vechi si stabilirea unui mecanism comun de monitorizare a importurilor de vehicule uzate, conform unui comunicat al.

Schimbare importanta pentru SMURD. Anunt facut de Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat duminica, la Targu Mures, ca in cursul acestui an va incepe procedura de preluare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )