Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vesti BUNE pentru pacienti: Programul de transplant pulmonar, deblocat la Spitalul AKH. Spitalul Sfanta Maria, inclus in Programul National de Transplant Pulmonar

B1 B1,
Vesti BUNE pentru pacienti: Programul de transplant pulmonar, deblocat la Spitalul AKH. Spitalul Sfanta Maria, inclus in Programul National de Transplant Pulmonar

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a semnat, marti, ordinul pentru includerea Spitalului Sfanta Maria in programul national de transplant. De asemenea, ministrul a anuntat ca programul de. continuă pe B1

Bodog: Transplantul de plamani in clinica AKH, deblocat. Spitalul Sfanta Maria, acreditat pentru transplant pulmonar

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, marti, ca a fost deblocat transplantul de plamani pentru pacientii romani in clinica austriaca AKH, iar, in acelasi timp, Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti va fi acreditat pentru transplant pulmonar,.

Transplantul de plamani in clinica AKH, deblocat. Spitalul Sfanta Maria, acreditat pentru transplant pulmonar

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, astazi, ca a fost deblocat transplantul de plamani pentru pacientii romani in clinica austriaca AKH, iar, in acelasi timp, Spitalul Sfanta Maria din Capitala va fi acreditat pentru transplant pulmonar, putand sa inceapa operatiile dupa ce un ordin in acest sens va aparea in Monitorul Oficial, in urma aprobarii sale in sedinta de joi a Guvernului.

Ministrul Sanatatii: Transplantul de plamani in clinica AKH, deblocat. Spitalul Sfanta Maria, acreditat pentru transplant pulmonar

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca Spitalul Sfanta Maria din Capitala va fi acreditat pentru transplant pulmonar si ca va putea incepe operatiile dupa ce ordinul va fi publicat.

Vesti BUNE de la Doha: Catalina Ponor, medaliata la barna

Vesti bune de la Doha, acolo unde Catalina Ponor a mai castigat o medalie pentru Romania. Gimnasta a luat argint la barna, la Cupa Mondiala, potrivit DigiSport. Podiumul a fost completat de.

Vesti bune de la Miami: Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in optimi

Vesti bune de la Miami, acolo unde Horia Tecau si perechea sa, Jean Julien Rojer s-au calificat, sambata, in optimi. Romanul si partenerul sau au trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-5.

Am primit asigurari ca pacientii cu transplant pulmonar vor putea continua tratamentul la Viena

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ieri ca a trimis scrisori catre omologul sau austriac, catre managerul Spitalului AKH si catre Consiliul Municipal din Viena, prin care a cerut sprijin pentru ca bolnavii cu transplant de plaman sa poata fi tratati in continuare in clinica unde au fost operati, dar si pentru deblocarea situatiei privind transplantul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )