Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru o parte dintre romani. Care este primul oras din tara care va beneficia de autobuze electrice

B1 B1,
Vesti bune pentru o parte dintre romani. Care este primul oras din tara care va beneficia de autobuze electrice

Vesti bune pentru ardelenii din Cluj. Cluj-Napoca va deveni primul oras din Romania care va utiliza autobuze electrice. incepand de anul viitor, orasul se va putea lauda cu un prim pas spre. continuă pe B1

Vesti bune pentru femeia care primise o transfuzie de sange din alta grupa: Ea a fost externata

Femeia careia i-a fost facuta o transfuzie gresita de sange la spitalul CF 2 a fost externata. Starea acesteia s-a imbunatatit, dar trebuie sa mearga destul de des la control pentru a fi.

HOROSCOP 20 august. Leii vor primi vesti bune in sectorul financiar

Horoscop maine, 20 august. Leii vor primi vesti bune in sectorul financiar, iar Pestii vor gasi solutia perfecta la o problema care-i deranja. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Studiu: Peste jumatate dintre romani cumpara haine online, cu plata ramburs

Dupa mall-uri, 67% dintre romani prefera sa isi cumpere haine din magazinele online, potrivit unui studiu MKOR Consulting. O treime dintre respondenti sustin ca fac astfel de achizitii o data 28,8%) sau de doua ori pe luna 29,4%).

Dacian Ciolos: Haideti sa nu fim doar consumatori de victorii, sa fim suporteri adevarati. Sa fim alaturi de toti sportivii romani care dau totul la JO

Premierul Dacian Ciolos a lansat marti seara, intr-un mesaj pe Facebook, un apel pentru sustinerea Catalinei Ponor, a lui Marian Dragulescu dar si a celorlalti sportivi romani care participa la JO Rio 2016, spunand ca romanii nu trebuie sa fie doar consumatori de victorii, ci si suporteri adevarati.

Ciolos: Sa fim alaturi de Catalina Ponor si de toti sportivii romani care dau totul la JO

Premierul Dacian Ciolos spune ca trebuie sa fim alaturi de Catalina Ponor, de Marian Dragulescu si de toti sportivii romani care dau totul la Jocurile Olimpice si sa le spunem ca ii iubim pentru ceea ce fac, el indemnandu-i pe romani sa nu fie doar consumatori de victorii.

Paravion: O treime dintre romanii care isi anuleaza vacantele in strainatate, nu isi mai pot recupera banii

Peste o treime dintre romanii care isi cumpara vacante in strainatate nu isi fac asigurare storno, potrivit Paravion, astfel ca acestia nu isi mai pot recupera banii daca nu mai pot merge in concediu din cauza unor probleme personale.

VIDEO: Doi astronauti de pe Statia Spatiala Internationala ies in spatiu, pentru sase ore si jumatate. Care este motivul

Doi astronauti americani de pe Statia Spatiala Internationala ISS) efectueaza, vineri, o iesire de sase ore si jumatate, in spatiu, cu scopul de a fixa un nou port de andocare destinat navelor private care vor transporta viitoarele echipaje la avanpostul orbital.

Surse: Bogdan Olteanu, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Romane BNR) Bogdan Olteanu a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in care este acuzat de trafic de influenta. Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticoruptie l-au citat pe Bogdan Olteanu pentru noi acte procedurale.

Vesti proaste pentru Astra, inaintea meciului cu West Ham

Vesti proaste pentruMarius Sumudica, dupa ce antrenorul Astrei i-a pierdut recent peBoldrin si De Amorim, transferati de rivala Steaua. Campioana Romaniei cauta cu disperare un atacant, l-a.

VIDEO Care este valoarea monetara a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de anul acesta

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria de clipuri Today I Found Out, gazda emisiunii Simon Whistler vorbeste despre valoarea in bani a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, prin comparatie cu Jocurile Olimpice din 2012 ce au avut loc la Londra, precum si despre materiile prime folosite la confectionarea acestora si expune, in final, preturile cu care au fost vandute in trecut astfel de medalii pe piata neagra.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )