Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune pentru proprietarii de restaurante. De cand ar putea fi deschise

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru proprietarii de restaurante. De cand ar putea fi deschise

In sfarsit o veste buna pentru proprietarii de restaurante. Acestea ar putea fi deschise in data de 9 iulie, dupa cum au precizat surse oficiale. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru turisti. A doua cea mai vizitata tara din lume permite circulatia libera

Turistii vor putea vizita din nou Spania. Spania a impus din 15 martie masuri de izolare si a avut in primele patru luni din 2020 doar 10,58 milioane de vizitatori, jumatate fata de numarul turistilor inregistrat in perioada ianuarie - aprilie 2019.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Apare o noua taxa pentru romani! De cand se va aplica! Ne afecteaza pe toti

Anul 2021 pare sa nu vina cu vesti bune, cel putin din punct de vedere economic. Dupa ce alimentele s-au scumpit din cauza crizei din sanatate, iar guvervantii spun ca nu gasesc bani pentru cresterea pensiilor cu 40% asa cum era prevazut in lege, acum se anunta si noi taxe.

Proiectul care schimba totul pentru tineri! Toti vor putea beneficia de o locuinta

Parlamentarii umanisti propun infiintarea Fondului de Solidaritate Locuinte pentru tinerii romani, prin care acestia sa isi poata plati avansul pentru o locuinta. Acest fond special va fi alimentat initial prin transferarea de catre societatile comerciale puternice, al caror profit brut depaseste un milion de lei, a unui procent din acest profit, suma respectiva fiind deductibila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )