Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vesti bune pentru romani! ANAF renunta la popriri pentru datorii mici

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! ANAF renunta la popriri pentru datorii mici

Romanii nu se vor mai trezi cu conturile bancare blocate, din cauza popririlor puse de Fisc, daca au datorii mici. STIRI PE ACEEASI TEMA Avalansa popririlor: Milioane de conturi blocate de ANAF. ANAF nu va mai. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romani: Preturile au explodat in luna aprilie (VIDEO)

Rata anuala a inflatiei, cea care influenteaza evolutia preturilor, a crescut si in aprilie. Iar acest lucru se simte atat in magazine, cat si in piete sau aprozare. Preturile au explodat, iar pretul.

Vesti proaste pentru romani. Preturile continua sa creasca. Cartofii s-au scumpit cu 26,33% de la inceputul anului

Preturile continua sa creasca. Alimentele s+au scumpit constant de la inceputul anului, iar in aprilie cele mai mari scumpiri au fost la legume si fructe. Eurostat a anuntat ca Romania a inregistrat, in.

Vesti bune pentru conducatorii auto!

Ieri, 14 mai, a fost votata initiativa legislativa a colegului meu, deputatul PNL Florin Roman, referitoare la circulatia pe drumurile publice si scoaterea radarelor de pe masinile neinscriptionate ale politiei, cat si amplasarea lor in locuri vizibile.

HOROSCOP 15 MAI. Vesti minunate pentru doua dintre zodii. Vin ocazii fabuloase!

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti.

Premierul Dancila, anunt pentru romani: Reducem TVA la 5% pentru produsele traditionale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va reduce TVA de la 9% la 5% pentru produsele traditionale. in ultimele zile am avut intalniri in teritoriu, cu autoritati locale, oameni de afaceri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )