Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru romani! Cinci banci scutesc romanii de la plata ratelor

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Cinci banci scutesc romanii de la plata ratelor

Vesti bune pentru romanii cu rate! Mai multe banci comerciale, dar si de stat, au anuntat ca ofera clientilor posibilitatea amanarii platii ratelor cu pana la trei luni. Majoritarea anunta insa ca vor cauta solutiile individualizate pentru a ajuta clientii cu dificultati la plata ratelor, fara a lua insa o masura generalizata. Alte banci ofera in schimb doar internet banking gratuit sau scutirea de la plata anumitor comisioane. Interprinderile sunt insa cam neglijate de banci. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani! Cinci banci vor amana plata ratelor

Vesti bune pentru romanii cu rate! Mai multe banci comerciale, dar si de stat, au anuntat ca ofera clientilor posibilitatea amanarii platii ratelor cu pana la trei luni. Majoritarea anunta insa ca vor cauta solutiile individualizate pentru a ajuta clientii cu dificultati la plata ratelor, fara a lua insa o masura generalizata. Alte banci ofera in schimb doar internet banking gratuit sau scutirea de la plata anumitor comisioane. Interprinderile sunt insa cam neglijate de banci.

Vom trece printr-o criza economica la nivel global? Vesti bune de la analistii financiari

Mahathir Mohamad, fostul premier care a condus recuperarea Malaeziei de la criza financiara din Asia din 1997, se asteapta ca actuala pandemie de coronavirus sa loveasca si mai tare asupra economiei globale. Vom trece printr-o criza economica la nivel global Mahathir se alatura altor lideri mondiali pentru a avertiza ca impactul virusului poate fi mai .

Vesti proaste pentru pensionari. Ministrul Muncii a facut anuntul oficial: Nu vrem sa-i punem in pericol!

Ministerul Muncii a luat decizia anularii biletelor de tratament destinate pensionarilor si persoanelor cu dizabilitati, in contextul raspandirii epidemiei de COVID-19. Decizia a fost luata cu trei zile inainte de inceperea unei noi serii de tratament. Motivele ministerului Muncii de a anula biletele la tratament Motivatia ministerului se axeaza pe masurile restrictive impuse de Comitetul .

Situatie de criza pentru romani la granita dintre Italia si Slovenia! Zeci de soferi de TIR sunt blocati

Criza de sanatate care a cuprins intreg mapamondul i-a surprins pe multi romani pe drumuri. Astfel, zeci de soferi romani sunt blocati cu TIR-urile la iesirea din Italia, dupa ce si Slovenia a inchis granitele dinspre Peninsula. Zeci de soferi romani de TIR sunt blocati Italia a fost lovita puternic de criza sanitara si a .

Mihai Gadea, apel de ultima ora pentru romani: Zilele acestea exista o singura batalie. Si sta in puterea noastra sa nu o pierdem!

Mihai Gadea a facut, duminica seara, la Sinteza zilei, un apel de ultima ora pentru romani.

Anuntul pentru romani facut de Florin Citu. Ce se intampla cu impozitele si taxele

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a venit cu un mesaj foarte important pentru romani, mai ales pentru pensionarii care se ingramadeau la cozi pentru a-si plati taxele, cu riscul de a se infecta cu coronavirus, doar pentru a beneficia de reducerile oferite de Guvern. S-a prelungit termenul pentru plata taxelor si impozitelor Ei bine, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )