Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vesti bune pentru romani! Guvernul promite ca va inapoia sumele pentru concediile medicale

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Guvernul promite ca va inapoia sumele pentru concediile medicale

Guvernul promite ca va inapoia, pana la finalul lunii martie, sumele datorate celor care s-au trezit cu bani mai putini pentru concediile medicale si de maternitate. Situatia a fost cauzata de modificarea. continuă pe Antena3

Zeci de milioane de lei, ajutoare de stat pentru romani

Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, sa aloce 56 de milioane de lei pentru plata ajutorului de stat pe anul in curs in sectorul zootehnic, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu.

Horoscopul saptamanii 16-22 februarie 2018. Vesti proaste pentru o zodie

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza! Berbec intalnirile cu prietenii si rudele continua in primele doua zile ale saptamanii, dupa care Soarele in Pesti devine neutru.

Politia Romana cauta solutii mai bune pentru asigurarea continuitatii serviciului, dupa ce s-au semnalat probleme la unele posturi comunale, care nu asigura permanenta

Conducerea Politiei Romane anunta ca se afla in proces de consultare cu unitatile centrale si teritoriale, precum si cu organizatiile sindicale si profesionale, in vederea adoptarii celor mai bune solutii care vor asigura un serviciu politienesc permanent, dar si respectarea drepturilor personalului privind odihna. Decizia vine dupa ce s-au semnalat probleme la unele posturi comunale care, din lipsa de personal, nu au asigurata permanenta in conditii eficiente, scrie News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )