Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu cei care vor primi bonuri de masa

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu cei care vor primi bonuri de masa

Anunt important pentru angajatii din Romania. Acestiavor primi bonuri de masa mai mari. Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata. Valoarea bonurilor de masa a crescut din nou,. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani. Noi resurse de petrol au fost descoperite in tara

Petrom a descoperit un nou zacamant important de petrol in estul Romaniei. Ar fi vorba despre un camp de hidrocarburi descoperit la mare adancime, iar zona respectiva este explorata in aceasta perioada.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Proiectului lui Daniel Zamfir privind plafonarea dobanzilor la credite a fost adoptat. Ce prevede legea

Vesti bune pentru milioanele de romani cu rate la banci. Proiectului liberalului Daniel Zamfir privind plafonarea dobanzilor la credite a fost adoptat de senatori, insa nu fara un scandal urias in.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind plafonarea dobanzilor la credite a fost adoptat. Ce prevede legea

Vesti bune pentru milioanele de romani cu rate la banci. Proiectului liberalului Daniel Zamfir privind plafonarea dobanzilor la credite a fost adoptat de senatori, insa nu fara un scandal urias in.

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Vesti bune pentru sustinatorii familiei traditionale

La doi ani de la depunerea in Parlament a initiativei civice de modificare a Constitutiei, alaturi d.

TOP 10 locuri de poveste pentru cei care s-au saturat de orase aglomerate

Unii prefera sa calatoreasca in orase mari si aglomerate, iar altii adora locurile mai linistite. Pentru cei care isi doresc o vacanta intr-un loc de poveste, Bright Side a selectat 10 sate uimitoare si exceptionale, care te pot lasa pur si simplu.

China pregateste TRENURI care vor rula cu 400 km/h! (VIDEO)

China tine sa mai bata un record mondial la capitolul civilizatie odata cu pregatirea unor noi trenuri super-rapide care vor rula cu 400 km/h, scrie Hotnews. Trenurile chineze sunt deja uimitor de rapide. Din 21.

Vesti BUNE: Facebook introduce un emoticon impotriva DEOCHIULUI (FOTO)

Nazar, o amuleta in forma ochiului despre care se crede ca protejeaza de deochi, va aparea ca emoji in Unicode 11 noul standard Unicode, ce va fi lansat in iunie anul acesta). Amuleta apare in general ca o.

Vesti proaste pentru soferi. Care sunt noile preturi de referinta pentru RCA

Chiar daca soferii disciplinati pot obtine reduceri consistente, noile tarife de referinta pentru po.

Cei care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor risca amenzi uriase

Locatarii si proprietarii de firme care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor vor fi sanctionati de politistii locali. Acestia ar putea primi amenzi de pana la cateva mii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )