Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vesti bune pentru romani. O noua editie a programului Prima Casa a fost lansata

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani. O noua editie a programului Prima Casa a fost lansata

Vesti imense pentru romani. O noua editie a programului Prima Casa a fost lansata vineri. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani! Ce trebuie sa faci ca sa primesti 2.500 de lei din partea statului

Vesti bune pentru romani! Ce trebuie sa faci ca sa primesti 2. 500 de lei din partea statului. Citeste mai mult pespynews. ro .

EURO creste din nou! BNR, vesti dezastruoase pentru romani

Euro isi continua ascensiunea. Moneda unica europeana a fost cotata, marti, la 4,7617 lei. Dolarul american a crescut si el in raport cu moneda nationala, fiind cotat la 4,1885 lei. Lira.

FNGCIMM anunta lansarea noii editii a Programului Prima Casa

O noua editie a Programului Prima Casa demareaza de astazi, cu un buget de 1,987 miliarde lei, a anuntat Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

webPR Primavara ncepe cu o noua editie Spring IT!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica SiSC) aduce in prim plan cea de-a VIII-a editie a proiectului Spring IT. Cea mai veche organizatie studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, SiSC, se mandreste cu peste 200 de proiecte finalizate cu succes, care au influentat in mod pozitiv dezvoltarea profesionala si personala a studentilor.

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, mesaj pentru romani de 1 Martie

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, le-a transmis o urare de 1 Martie tuturor romanilor. Happy Martisor to my Romanian friends! Martisor fericit pntru pritenii mei romani!).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )