Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vesti bune pentru romani. Uniunea Europeana a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani. Uniunea Europeana a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri

Uniunea Europeana UE) a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri. Directiva 2019/633 a Parlamentului European si a Consiliului din 17 aprilie 2019 privind practicile comerciale neloiale dintre. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani. O noua minivacanta se apropie. De cate zile libere ne vom bucura

Vacanta de Paste si 1 mai abia s-a incheiat, dar romaniise pregatesc deja de un nou mic concediu legal, aflat in Codul Muncii. Este vorba mai exact despreminivacanta de Rusalii - ce cade cade pe.

Uniunea Europeana ia in calcul crearea unei directii generale de aparare si a unui post de comisar

Apararea devine o politica importanta pentru Uniunea Europeana, care i-ar putea consacra la Bruxelles un post de comisar si o directie generala pentru gestionarea fondurilor alocate, au indicat pentru France Presse mai multe surse informate, transmite Agerpres.

HOROSCOP 3 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie. Urmeaza un varf financiar

Horoscop 3 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Banii sunt una din preocuparile tale principale. Tot ce este legat de venituri si cheltuieli iti este pe plac, pentru a crea.

HOROSCOP 2 MAI. Vesti excelente pentru una dintre zodii! Verdictul mult asteptat e aproape!

Horoscop 2 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Te apropii incet de finalul unei activitati care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic si mental, dar rezultatele.

Guerilla digitala. Campania pentru europarlamentare, faza divina: Iisus transmite un mesaj pentru romani. VIDEO

Campania pentru europarlamentare creste nivelul de creativitate in online. Pe youtube a fost postat un videoclip cu titlul: Iisus Hristos mesaj pentru romani - Iesiti la vot pe 26 mai!.

Liviu Dragnea, anunt pentru romani: 10 miliarde de euro, puse la dispozitia primariilor, asociatiilor de dezvoltare intercomunitara si universitatilor

Liviu Dragnea anunta ca de joi este in vigoare Fondul de Dezvoltare si Investitii, 10 miliarde de euro fiind alocate comunitatilor locale pentru investitii. Cand eram ministrul dezvoltarii am imaginat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )