Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru romani! Vom plati mai putin pentru factura la electricitate

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Vom plati mai putin pentru factura la electricitate

Pe 1 iulie a intrat in vigoare scaderea avizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a valorii preturilor maxime aplicate la curentul electric de fiecare Furnizor de Ultima. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru milioane de romani

Mai multe modificari guvernamentale intra in vigoare pe 1 iulie, dar cresterea punctului de pensii cu 10%, ceea ce va duce la o majorare a pensiilor romanilor, este principala noutate. De asemenea, de duminica 1 iu.

VESTI sumbre pentru romani! BNR a facut anuntul! Dispar banii...

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) au scazut cu 4,09%, la 31,766 miliarde de euro, in iunie comparativ cu nivelul de la finalul lunii mai. in iunie au avut loc intrari de 2,495 miliarde.

VESTI TRISTE pentru romani! SIMONA HALEP e in pericol la Wimbledon! Anunt disperat...

Turneul de la Wimbledon ar puteafi boicotat! Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, vineri, ca nu e normal si nici fair play ca jucatoarea americana Serena Williams sa participe la Wimbledon dupa ce a.

Aeroportul Baneasa, redeschis in mai putin de doi ani

Aeroportul Baneasa ar putea fi redeschis pentru traficul comercial de pasageri in mai putin de doi ani, dupa extinderea capacitatii, a declarat luni purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Valentin Iordache.

Ministerul Muncii, ANUNT dureros pentru ROMANI: ADIO bani pentru...

Ministerul Muncii a transmisun mesaj transant pentru romanii care primesc ajutoare sociale. Potrivit unui proiect legislativ,statul nu ar mai trebui sa ii incurajeze pe cei care traiesc din ajutoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )