Libnet.ro
UNICEF

13:16

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa calatoreasca in Marea Britanie. Ce se va intampla dupa instalarea Brexitului

Romanii ar putea calatori in Marea Britanie numai cu vize, dupa anul 2019. Negociatorul-sef pentru Brexit a declarat, joi, ca Londra isi rezerva dreptul de a introduce vize pentru cetate.

Vesti bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Vesti bune pentru elevi , deoarece urmeaza sa primeasca multe reduceri, potrivit bugetul. ro. Elevii din invatamantul obligatoriu, profesional si liceal vor beneficia de 50 la suta reducere pentru.

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere. Din totalul celor 14 zile declarate libere prin lege, doar trei dintre ele vor pica in weekend, astfel vom avea cel putin 11 zile.

Joburi in domeniul hotelier-gastronomic pentru romanii care vor sa lucreze in Germania

19 locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in Germania. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si alti angajatori nemti.

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Epoca dobanzilor joase se cam incheie. Ce se va intampla cu euro in urmatoarele luni

Radu Tudor a dezvaluit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, motivele pentru care romanii care au credite la banci, fie in lei, fie in valuta, vor fi nevoiti sa scoata ma.

Lovitura pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina la mana a doua. Revine taxa de mediu!

Romanii care se gandesc sa-si cumpere o masina la mana a doua primesc o lovitura naucitoare. Revine taxa de mediu. Decizia vine dupa ce numarul masinilor vechi aduse in tara a .

Vesti bune pentru etnicii romani din Ucraina: Legea care interzice invatamantul in limba minoritatilor ar putea fi schimbata

Ucraina s-a aratat dispusa sa modifice controversata noua lege a educatiei care prevede obligativitatea invatamantului doar in limba ucrainiana. Acesta decizie a autoritatilor de la Kiev.

Vesti bune pentru elevii de liceu. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede decontarea navetei scolare pentru elevii de liceu. Seful statului a semnat, astfel, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr.

Vesti bune pentru soferi! Comisia de buget din Senat a decis eliminarea majorarii accizei la carburanti

Comisia de buget din Senat a decis, marti, eliminarea majorarii accizei la carburanti, potrivit news. ro. Senatorii din Comisia de buget au adoptat raportul la ordonanta 25/2017 prin care a fost majorata acciza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )