Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vesti bune pentru romanii care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Palatul Regal va fi deschis si dupa ora 22:00

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Palatul Regal va fi deschis si dupa ora 22:00

Palatul Regal nu va fi inchis joi la ora 22:00, asa cum se spusese initial. Decizia a fost luata dupa ce s-a ajuns la concluzia ca exista riscul ca miile de oameni care stau la coada in frig pe. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii stabiliti in Marea Britanie! Vor putea continua sa locuiasca in tara si dupa Brexit

Cetatenii europeni care au resedinta legala in Marea Britanie vor putea beneficia in continuare de drepturile oferite de legislatia europeana pentru a-si obtine un nou statut de sedere in.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Cei care vor dori sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai I trebuie sa respecte anumite reguli. Casa Regala a anuntat printr-un comunicat ca intrarea va fi libera, iar accesul presei va fi permis. Cei care.

Vesti bune pentru Sebastian Ghita. Ce s-a intamplat cu un dosar al fostului deputat

Parchetul General a inchis un dosar deschis pe numele lui Sebastian Ghita. Este vorba de dosarul care a fost deschis dupa ce Traian Basescu s-a plans ca inregistrarile in care.

Vesti bune pentru romani. Pensiile cresc de anul viitor cu 10%

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a anuntat ca punctul de pensie va creste incepand cu anul viitor cu 10%. Fondul pentru plata pensiilor din sistemul public este de 60. 042 lei, adica.

Anunt important facut de ministrul Muncii. Cine sunt romanii care vor avea salariile marite cu 15%, anul viitor

Angajatii din Ministerul Muncii vor avea salarii mai mari cu 15%, anul viitor. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la dezbaterea bugetului asigurarilor sociale din Comisia de Munca a .

Vesti bune pentru bucuresteni. Timpul in trafic a scazut la jumatate dupa instalarea gardului pe linia de tramvai 21

O solutie ieftina a reusit sa rezolve in mare parte o problema importanta a bucurestenilor. Timpul parcurs de tramvaiul 21 intre cele doua capete s-a redus aproape la jumatate dupa ce Primaria.

Vesti bune in cazul politistului lovit cu sabia in cap. A iesit din coma, iar medicii incearca sa il hraneasca normal

Politistul lovit cu sabia in cap de un traficant de droguri se afla internat in stare mai buna. Medicii au vesti bune despre evolutia pacientului in varsta de 35 de ani.

Vesti proaste pentru romani. Ce se va intampla cu timbrul verde

Vesti proaste pentru soferi. Noul timbru de mediu ar putea intra in vigoare in martie anul viitor, spune ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Acesta sustine ca deocamdata nu stie sub ce forma va.

VIDEO Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a devenit una toxica pentru Romania, cu un modus operandi abuziv si neconstitutional; ei poarta toata responsabilitatea consecintelor care vor decurge din ce au facut in aceste zile

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a devenit una toxica pentru Romania - spune liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, denuntand totodata ca parlamentarii acestor formatiuni sunt ghidati de un modus operandi abuziv si neconstitutional. Ei poarta toata responsabilitatea consecintelor care vor decurge din ce au facut in aceste zile, a transmis Turcan, miercuri seara, intr-o postare pe Facebook.

Turistii care vor sa mearga la munte au la dispozitie Trenurile Zapezii. CFR Calatori anunta reduceri de pana la 56% pentru calatoriile pe Valea Prahovei

Turistii care vor sa mearga la munte au la dispozitie Trenurile Zapezii. Ele circula catre statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamt si statiunile Straja si Parang din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )