Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei: Indicele Robor a scazut

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii cu credite in lei: Indicele Robor a scazut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor. continuă pe Antena3

BNR, vesti DEVASTATOARE pentru cei cu credite in lei: Cum evolueaza indicele ROBOR

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut marti la 2,04%, de la nivelul anterior de 2%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). ROBOR la 3 luni este indicatorul principal in functie.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut publice noile proicte care vor fi demarate in Bucuresti in ceea ce priveste fluidizarea traficului. Primarul Capitalei anunta investitii de peste 200 de milioane de.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de News. ro. Robor la 3 luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Miercuri, indicele a scazut la 2,03%. Nivelul atins joi este cel mai mic din data de 14 noiembrie, cand a fost 1,92%.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,03%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 2,03%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,04%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la nivelul de 2,04%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). Luni, BNR a decis sa mareasca dobanda de referinta de la 1,75% la 2%.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2%, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 2%, cel mai mic din 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

2018, un an extrem de dificil pentru romanii care isi doresc un credit

2018 se anunta un an extrem de dificil pentru romanii care isi doresc un credit. Dobanzile sunt in crestere, iar o serie de masuri deja anuntate vor face creditarea din ce in ce.

Teraplast a preluat activitatea Politub pentru 22 mil. lei

Teraplast TRP) a preluat activitatea Politub incepand cu data de 31 decembrie 2017. Pretul acestei preluari a fost de 21,8 milioane de lei. Bugetul tranzactiei este cuprins in planul de investitii Teraplast, majorat prin hotarare AGA, de la 96.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )