Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru turisti. Cat de curate sunt marile din UE

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru turisti. Cat de curate sunt marile din UE

Calitatea apelor pentru scaldat din UE este una excelenta, potrivit celor mai recente rapoarte ale autoritatilor europene. 85% dintre locurile destinate scaldatului au intrunit conditiile pentru standardul. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani. Gazele se vor ieftini cu 20% in urmatorul an

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, a declarat, luni, ca, in urmatorul an, pretul gazelor se va ieftini cu peste 20%. El a precizat ca premierul Viorica.

E OFICIAL! Ce se intampla cu SALARIILE profesorilor din toamna. Click AICI sa afli cu cat SCADE sau CRESTE salariul tau

Vesti bune pentru profesori si suplinitori. La inceputul toamnei, salariile cadrelor didactice vor fi indexate cu 8%. Anuntul a fost facuta de seful Directiei generale de invatamant Primar si Secundar al.

E OFICIAL! Ce se intampla cu SALARIILE profesorilor din Republica Moldova. Click AICI sa afli cu cat SCADE sau CRESTE salariul tau

Vesti bune pentru profesorii si suplinitorii din Republica Moldova. La inceputul toamnei, salariile cadrelor didactice vor fi indexate cu 8%. Anuntul a fost facuta de seful Directiei generale de invatamant.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Vesti proaste pentru jumatate dintre candidati la TITULARIZARE

47,40% dintre candidatii care au sustinut proba scrisa a concursului national pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar au.

Vesti TERIBILE pentru soferii romani: Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Pana cand mai poti circula...

Desi extrem de populare, masinile diesel par sa aiba zilele numarate. Comisarul european pentru piata interna si industrie considera ca, in cativa ani, masinile pe motorina nu vor mai putea fi vazute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )