Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Noua garnitura ajunge in doua ore la Constanta si are un super pret

B1 B1,
Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Noua garnitura ajunge in doua ore la Constanta si are un super pret

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Desi mersul cu trenul in Romania a devenit o mare problema, conditiile deloc favorabile, intarzierile si aglomeratia. continuă pe B1

Situatie ingrijoratoare pentru turistii care aleg sa se plimbe cu vaporasele pe traseul Gura Portitei Jurilovca. Barcagii incalca normele extrem de grav (FOTO)

Situatie ingrijoratoare pentru turistii care se plimba cu salupele pe lacul Golovita pe traseul Gura Portitei Jurilovca, Tulcea. Din dorinta de realaxare oamenii nu sunt constienti de gravitate.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Traficul pe soseaua Stefan cel Mare revine la normal

Circulatia va fi reluata in conditii normale, miercuri, pe soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti la intersectia cu calea Floreasca, unde acum o saptamana s-a surpat carosabilul din cauza.

Alerta pentru romanii care au credite la banci. S-a ajuns la dezastrul de acum 3 ani

Primele cinci luni din an nu au adus vesti bune pentru bancheri la capitolul numar de restanteri, in conditiile in care numarul persoanelor fizice cu restante mai mari de.

Surse: Canada va anunta in toamna daca accepta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani (VIDEO)

Vesti bune pentru romanii care pleaca in Canada! Oficialii vor anunta in toamna daca accepta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani si bulgari. Potrivit unor surse citate de Novini.

Canada va anunta in toamna daca accepta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani (VIDEO)

Vesti bune pentru romanii care pleaca in Canada! Oficialii vor anunta in toamna daca accepta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani si bulgari. Potrivit unor surse citate de Novini.

Vesti proaste pentru Irinel Columbeanu. Firma lui va fi executata silit

Firma lui Irinel Columbeanu va fi executata silit de catre Primaria Targu-Carbunesti pentru a-si recupera datoria pe care o are omul de afaceri. in 2009, fabrica s-a inchis si cei 200 de.

VIDEO: Cine este Theresa May, noua Doamna de Fier a Marii Britanii, si care vor fi provocarile mandatului ei de premier

Premierul demisionar al Marii Britanii, David Cameron, si-a exprimat, luni seara, incantarea privind numirea unui nou succesor pentru fotoliul de premier.

Bugetul alocat femeilor care vor sa deschida o afacere, redus la jumatate de Guvern

Guvernul taie avantul femeilor cu spirit de antreprenor. Bugetul subventiilor rezervat doamenlor care doresc sa-si deschida o mica afacere a fost redus la jumatate, anunta profit. ro. Astfel, bugetul.

Virusul Zika, in Romania: Recomandari de la Ministerul Sanatatii pentru persoanele care calatoresc sau locuiesc in zone cu transmitere activa a virusului

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii un comunicat de presa in care ofera mai multe recomandari si avertizeaza privind riscul contaminarii cu virusul Zika. Informatiile vin dupa ce ministerul a.

Veste buna pentru soferii care se pregatesc de concediu: Carburantii au scazut din nou sub 5 lei pe litru

Dupa scaderea bariului de petrol, pretul carburantilor a ajuns din nou sub pragul de 5 lei pe litru. Aceasta informatie este una extrem de buna pentru soferi, tinand cont de perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )