Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vesti cumplite! Premierul britanic Boris Johnson spune cand se va termina criza COVID-19: Nu am inteles virusul...

Antena3 Antena3,
Vesti cumplite! Premierul britanic Boris Johnson spune cand se va termina criza COVID-19: Nu am inteles virusul...

Premierul britanic Boris Johnson a fost aspru criticat la inceputul pandemiei, cand acesta milita pentru o imunizare in masa. La scurt timp a revenit si a impus o serie de restrictii conationalilor sai. Mai mult decat atat, chiar el a fost bolnav de coronavirus si a trecut prin clipe grele. continuă pe Antena3

BORIS JOHNSON: Partea cea mai rea a pandemiei se va termina pana la mijlocul anului viitor

Premierul britanic Boris Johnson a recunoscut ca guvernul sau a facut greseli in modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, in cadrul unui interviu televizat difuzat astazi, cu prilejul implinirii unui an de cand a preluat sefia executivului.

Boris Johnson: Partea cea mai rea a pandemiei se va termina pana la mijlocul anului viitor

Premierul britanic Boris Johnson a recunoscut ca guvernul sau a facut greseli in modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, in cadrul unui interviu televizat difuzat sambata, cu prilejul implinirii unui an de cand a preluat sefia executivului.

Raspunsul Marii Britanii la pandemie ar putea insemna sfarsitul Regatului Unit. Boris Johnson recunoaste ca Anglia ar fi putut reactiona diferit

Premierul britanic Boris Johnson, care recent a recunoscut ca Marea Britanie nu a inteles amploarea pandemiei de COVID-19 si ar fi putut actiona diferit, a facut joi o prima vizita in Scotia in acest an, in insulele Orkey de pe coasta de nord, pentru a-si intari angajamentul pentru o natiune unita. Totusi cele doua tari nu sunt in cele mai bune relatii, mai ales ca abordarea pandemiei de catre Johnson a lasat de dorit.

Boris Johnson, despre antivaccinisti: Sunt sariti de pe fix. El se arata ingrijorat de un al doilea val pandemic in iarna

Premierul britanic Boris Johnson i-a numit sariti de pe fix pe antivaccinisti intr-o vizita la un spital, vineri, in legatura cu un program de imunizare extins impotriva gripei, in conditiile in care este de asteptat un al doilea val pandemic in iarna, iar presiunea pe sistemul de sanatate poate fi una dubla.

Boris Johnson sustine ca votul britanicilor in favoarea Brexit nu a fost influentat de Rusia

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a respins, miercuri, orice sugestie privind eventuale ingerinte ale Rusiei care sa fi influentat votul cetatenilor in favoarea retragerii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )