Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti excelente pentru medici! Ce le pregateste Guvernul

Antena3 Antena3,
Vesti excelente pentru medici! Ce le pregateste Guvernul

Cifra de scolarizare pentru pregatirea in rezidentiat a fost majorata la 5. La propunerea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobato Hotarare de Guvern prin care se majoreaza cu 315 de locuri. continuă pe Antena3

Vesti excelente pentru SUTE DE MII de cetateni! Le vor fi STERSE DATORIILE la BANCI pana de Revelion

Vesti extraordinare pentru circa 600. 000 de oameni. Pana de Revelion, datoriile le vor fi sterse. Astfel ca cetatenii cu datorii la banci vor petrece sarbatorile linistiti. Masura aceasta a fost luata cu sc.

HOROSCOP. Previziuni si evenimente pentru nativii din zodiac in anul 2019. Vesti excelente pentru Lei, Balante, Capricorni si Varsatori

Vesti bune pentru bucurestenii! 100 de imobile cu risc seismic vor fi consolidate

Vesti bune pentru bucurestenii care locuiesc in imobile cu pericol de prabusire in caz de cutremur. Peste 100 de imobile incadrate in prima clasa de risc seismic vor fi consolidate in perioada urmatoare cu.

CASE PENTRU MEDICI! Primarul Gabriela Firea: Sa-i convingem sa ramana in tara (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat, joi, ca Primaria Capitalei vrea sa cumpere sute de case pentru medicii din Bucuresti. Sa-i convingem pe medici sa nu mai plece sa munceasca in strainatate, ci sa ramana.

Consiliul General a aprobat criteriile de atribuire a locuintelor de serviciu pentru medici

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi metodologia pentru atribuirea locuintelor de serviciu catre medici si personalul angajat in unitatile sanitare aflate in administrarea Administratiei Spitalelor si serviciilor Medicale Bucuresti. Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, vor avea prioritate medicii rezidenti, care nu au o locuinta in proprietate. Ana Maria Ciceala, consilier general USR, este de parere ca este avantajat personalul de conducere din spitale.

Vesti proaste pentru omenire! S-a intamplat recent, pentru prima data in istorie

Una dintre cele mai vechi si mai groase calote de gheata din regiunea Polului Nord a inceput sa se dezintegreze, pentru prima data in istorie. Acesta este partial rezultatul schimbarilor climatice produse de.

Vesti bune pentru mii de bugetari! De ce vor beneficia de la 1 ianuarie 2019

Alaturi de cadrele didactice si personalul didactic auxiliar, si angajatii din administratia publica locala care nu locuiesc in localitatea in care lucreaza ar putea primi inapoi banii cheltuiti pentru a se.

USR sustine ca negociaza cu pucistii pentru a darama Guvernul Dancila

Intre timp, opozitia incearca din rasputeri sa adune voturi pentru o eventuala motiune de cenzura. Presedintele USR a anuntat ca negociaza inclusiv cu pucistii din PSD pentru a darama guvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )