Libnet.ro
UNICEF

05:16

Vesti EXCELENTE pentru ROMANII nascuti inainte de 1970! Ministrul Muncii a facut anuntul asteptat de toata lumea

B1 B1,
Vesti EXCELENTE pentru ROMANII nascuti inainte de 1970! Ministrul Muncii a facut anuntul asteptat de toata lumea

Anunt important pentru romanii care au varsta peste 50 de ani si sunt someri. Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul ce ii vizeaza pe acestia. Sunt cursuri si mi-am. continuă pe B1

Vesti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin in luna martie

Doar cateva zile ne mai despart de luna martie, luna in care unii dintre nativi vor straluci din toate punctele de vedere, intrucat vor avea noroc atat in plan financiar, cat si in plan amoros.

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

E LEGE! Ce PENSIE vor primi ROMANII care NU AU COTIZAT niciodata la STAT! DECIZIA momentului, in ROMANIA

Vesti bune pentru romanii care nu au lucrat niciodata in viata lor. Statul le va oferi si lor o pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul. Cu privire la pensia minima, in acest.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

ştiri de la B1

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )