Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vesti EXTRAORDINARE starea de sanatate a lui Michael Schumacher: Am vazut cursa impreuna, in locuinta lui din Elvetia

B1 B1,
Vesti EXTRAORDINARE starea de sanatate a lui Michael Schumacher: Am vazut cursa impreuna, in locuinta lui din Elvetia

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, face noi declaratii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Sunt intodeauna atent cu astfel de declaratii, dar este adevarat. continuă pe B1

Jean Todt, noutati despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, este una dintre putinele persoane care face precizari despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, aflat in convalescenta dupa un grav accident suferit la schi, in decembrie 2013.

Veste de ultima ora despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 se uita la TV

Michael Schumacher se simte mai bine! Starea de sanatate a iubitului fost pilot se pare ca se imbunatateste. Iata primele declaratii despre starea in care se afla acum Schumacher! Starea de sanatate a lui Michael Schumacher s-a imbunatatit! Jean Todt a oferit noile vesti despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fanii germanului au .

Jean Todt: Am urmarit cursa cu Michael Schumacher

Dupa luni bune in care nu s-a mai aflat nimic despre starea de sanatate a fostului pilot Michael Schumacher, presedintele FIA Jean Todt apare cu o informatie de ultima ora.

Rasturnare de situatie in cazul lui Michael Schumacher. Anuntul facut de presa din toata lumea: Da, e adevarat!

Jean Todt, fostul sef al lui Michael Schumacher de la , anunta ca fostul mare pilot este pe maini bune, iar cei doi urmaresc Formula 1 impreuna la televizor. Sunt mereu atent cu ceea ce spun, dar.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )