Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vesti incredibile pentru cei care iubesc Italia! in doua orase se vand case cu doar un euro

Antena3 Antena3,
Vesti incredibile pentru cei care iubesc Italia! in doua orase se vand case cu doar un euro

Cei care iubesc Italia au acum posibilitatea de a se muta acolo. Zungoli si Mussomeli sunt doua orase italiene unde, cu doar un euro, toti cei interesati pot cumpara case parasite. Singurul lucru pe care trebuie. continuă pe Antena3

MAI, mesaj ironic pentru cei care fac after la mare: Se serveste drobul. Cu B, nu cu alta litera

Ministerul Afacerilor Interne MAI) le-a transmis, duminica, un mesaj special celor care sarbatoresc Pastele la mare, sfatuindu-i sa consume drob, cu litera b, nu cu alta litera. , potrivit Mediafax.

Parintele Necula: Pentru cei care se bazeaza pe o secunda de pocainta pentru o viata in deruta morala, sfatul meu este sa nu se bazeze pe mila lui Dumnezeu

Parintele Constantin Necula, conferentiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu, a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul despre perspectiva crestina asupra iertarii. De ce trebuie sa ne cerem iertare sau sa o acordam, care sunt acele fapte de neiertat si de ce ne este atat de greu sa admitem ca am gresit.

Vesti bune pentru romanii cu datorii la Fisc. Guvernul pregateste aministia fiscala - surse

Romanii cu datorii la Fisc ar putea fi iertati luna urmatoare. Potrivit unor surse, ministerul Finantelor are in lucru o ordonanta de urgenta pentru acordarea amnistiei fiscale persoanelor fizice. Nici.

MESAJE DE PASTE FERICIT. Urari de Paste pentru cei dragi

MESAJE DE PASTE FERICIT Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de.

MESAJE DE PASTE. Cele mai amuzante mesaje si urari pentru cei dragi, prieteni si familie

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Sfintele Sarbatori de Paste sa va.

Ministerul Afacerilor Interne, mesaj ironic pentru romanii care petrec sarbatorile la mare

Ministerul Afacerilor Interne le ureaza sarbatori fericite romanilor care sarbatoresc astazi Pastile. Reprezentantii MAI ii indeamna pe romani sa fie atenti la ce consuma la masa si sa conduca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )