Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vesti ingrozitoare de la astre pentru Liviu Dragnea in 2019

Antena3 Antena3,
Vesti ingrozitoare de la astre pentru Liviu Dragnea in 2019

Astrologul Daniela Simulescu afirmat marti, la Antena 3, ca anul 2019 nu va fi unul foarte bun pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Lui Liviu Dragnea tocmai i-a progresat Soarele in Capricorn si cand se. continuă pe Antena3

Victor Ponta, ANUNT de cosmar pentru Liviu Dragnea: Din 3 ianuarie...

Victor Ponta are planuri mari cu noul sau partid, mai ales dupa ce toate sondajele prezentate in ultimele luni dau Pro Romania peste pragul electoral de 5%. Fostul premier, considerat de romani cel mai vocal lider.

Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Actiunile noastre in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a prosperitatii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le transmite romanilor La multi ani! si ii asigura ca toate actiunile social-democratilor in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a .

Liviu Dragnea si-a delegat atributiile la conducerea Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie, cand este vacanta parlamentara. Senatul si Camera Deputatilor ar urma sa se reuneasca in ultima parte lunii ianuarie in sesiune extraordinara pentru dezbaterea proiectului bugetului de stat pe anul 2019.

Liviu Dragnea incheie 2019 sub presiune. A fost CITAT la DNA in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a fost citat sa se prezinte la Directia Nationala Anticorputie imediat dupa Revelion in legatura cu dosarul Tel Drum, relateaza B1. TV, care citeaza surse judiciare. Anchetatorii ii vor.

Liviu Dragnea, in concediu in luna ianuarie. El i-a delegat atributiile lui Florin Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie.

DNA i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea data la care va fi audiat in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a fost chemat, telefonic, la DNA pe data de 3 ianuarie, pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate in ancheta Tel Drum, au precizat, pentru MEDIAFAX , surse din dosar.

Liviu Dragnea, citat la DNA - surse

Liviu Dragnea a primit citatie pentru a se prezenta la Directia Nationala Anticoruptie, imediat dupa Revelion, in Dosarul Tel Drum. Surse spun ca tot inculpatii au fost chemati pentru a li se aduce la cunos.

Premiile Politikix 2018. Liviu Dragnea, castigator la categoria Scapa la mustata

Andreea Dumitrache si Robert Kiss l-au declarat castigator al categoriei Scapa la mustata, in cadrul Premiilor Politikix 2018, pe Liviu Dragnea. 2018 a fost anul in care liderul PSD, pe buna.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce va manca de Revelion. Nutritionistii spun ca preparatul ar trebui evitat

Liviu Dragnea a dezvaluit ce mananca de Sarbatori si unde face Revelionul. Liderul PSD este mare fan carne la garnita si mananca si mezeluri. Nu plec din tara de Anul Nou. Fac Revelionul cu.

Liviu Dragnea i-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor lui Florin Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat, in perioada vacantei parlamentare din luna ianuarie, atributiile, vicepresedintelui Camerei Florin Iordache. Citeste si: Liviu Dragnea, citat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )