Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vesti neasteptate despre Andreea Marin. Se casatoreste din nou

Antena3 Antena3,
Vesti neasteptate despre Andreea Marin. Se casatoreste din nou

Andreea Marin se pare ca se va recasatori dupa divortul de terapeutul turc Tuncay Ozturk, sustine Carmen Harra. Carmen Harra a marturisit ca Andreea Marin se va marita peste cativa ani cu un. continuă pe Antena3

Am decis sa incep... - Andreea Marin, dupa ce s-a spus ca are un nou iubit (FOTO)

Andreea Marin este o femeie puternica! Dupa cel de-al treile divort, Zana are inca forta de a crede in dragoste. De curand, presa tabloida scria ca aceasta ar avea un nou.

Bat clopote de nunta: Se marita Andreea Marin!

Se pare ca dupa divortul de Tuncay, Andreea Marin se va recasatori, sustine Carmen Harra. Carmen Harra a marturisit ca Andreea Marin se va casatori peste cativa ani cu un barbat divortat, care.

Octogenarii adolescenti: CELEBRII actori Robert Redford si Jane Fonda, din nou iMPREUNA dupa 50 de ani! (VIDEO)

La 50 de ani de la turnarea comediei romanticeDescult in parc 1967), Jane Fonda 80 ani) si Robert Redford 81 ani) vor juca din nou impreuna in Our Souls at Nightal patrulea din.

Traficul rutier incepe din nou sa se aglomereze pe Valea Prahovei

Traficul rutier incepe sa se aglomereze din nou, duminica, pe Valea Prahovei, atat pe sensul de urcare, in special la Comarnic, dar si la coborare, spre Busteni.

Donald Trump ameninta din nou Coreea de Nord: Solutia militara este incarcata si armata

Presedintele Donald Trump a amenintat din nou, vineri, ca va folosi forta impotriva Coreii de Nord, afirmand ca optiunea militara este incarcata si armata, scrie AFP.

VIDEO. Liberalii au castigat in USR: Partidul se va pozitiona impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie. Nicusor Dan se retrage din nou, Cristian Ghinea acuza. Partidul va vota si asocierea cu platforma lui Dacian Ciolos

Tabara liberala a castigat in USR, partidul pozitionandu-se impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie, care vrea ca familia sa fie definita in Constitutie drept casatoria dintre un barbat si o femeie. Aceasta este prima pozitionare oficiala impotriva initiativei CpF a unei formatiuni din Romania.

Un bebelus nascut cu un chist de marimea unei mingi de fotbal pe fata poate zambi din nou

Un bebelus din SUA care s-a nascut cu un chist de marimea unei mingi de fotbal pe fata este de nerecunoscut dupa ce a trecut printr-o operatie care i-a schimbat viata.

Special B1 cu Radu Buzaianu: Despre talentul politicienilor iesiti din puscarii de a pretinde umanitate din partea oamenilor pe care pana atunci i-au sfidat (VIDEO)

Radu Buzaianu a vorbit in editia de duminica a Special B1 despre nerusinarea politicienilor care ies din puscarii de a cere romanilor un soi de umanitate, asta dupa ce pana atunci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )