Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti nesperat de bune pentru angajatii firmei din Craiova, de la care a inchiriat masina italianul cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Vesti nesperat de bune pentru angajatii firmei din Craiova, de la care a inchiriat masina italianul cu coronavirus

Angajatii firmei din Craiova de la care a inchiriat masina italianul de 71 de ani, diagnosticat cu coronavirus, nu au fost infectati cu noul virus. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Rezultatele unor noi teste, comunicate de medicii de la Matei Bals

Rezultatele analizelor angajatilor firmei din Craiova de la care italianul infectat cu coronavirus a inchiriat o masina au fost anuntate. Potrivit medicilor de la Institutul National de Boli Infectioase Matei.

Medic din Craiova, in carantina. A calatorit in acelasi avion cu italianul confirmat cu coronavirus

Un medic italiano-roman a anuntat autoritatile din Craiova ca a fost in acelasi avion cu care a venit in tara italianul de 71 de ani confirmat cu coronavirus.

Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! .

PENTRU PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Presedintele Bancii Mondiale se asteapta ca virusul sa afecteze cresterea economica globala

Presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, a declarat, marti seara, ca ritmul de crestere inregistrat de economia mondiala in primul semestru din 2020 ar putea sa fie mai mic decat cifra de 2,5% prognozata de institutia financiara pentru ansamblul acestui an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )