Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vesti noi despre starea de sanatate a Gabrielei Firea

Antena3 Antena3,
Vesti noi despre starea de sanatate a Gabrielei Firea

Momente de cumpana pentru primarul general, Gabriela Firea. A fost supusa, in cursul noptii trecute, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Din fericire,. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Regizorul Leaving Neverland vrea sa realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson; Cantareata Liliana Savu, grav ranita intr-un accident rutier; Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Phoenix renaste cu ajutorul lui Marcel Iures. Marcel Iures si Nicu Covaci, doua dintre valorile noastre culturale, pregatesc o colaborare inedita. Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut. Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut ca cei doi copii ai artistului au ca tata un donator anonim.

Andreea Balan, vesti despre starea ei de sanatate: Ma doare cat doua operatii la un loc

Andreea Balan a avut o prima reactie dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa. M-am trezit, sunt ok, ma aflu la terapie intensiva si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a .

Nicusor Dan a depus o plangere la DNA pe numele Gabrielei Firea

Nicusor Dan a facut vineri plangere penala impotriva primarului general Gabriela Firea si a primarilor de la sectorul 3, fost si actual, si a arhitectului sef al Capitalei, pentru emiterea de autorizatii de constructie pentru spatii verzi.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva Gabrielei Firea

Deputatul Nicusor Dan s-a prezentat la sediul DNA, vineri, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei Salvati Bucurestiul, pentru a depune o plangere penala impotriva primarului generalGabriela Firea,.

Lia Olguta Vasilescu, intrebata despre starea de sanatate a lui Dragnea: O sa va dezamagesc, dar...

Presa a relatat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar urma sa se externeze in cursul serii de marti, refuzand operatia pentru oricare dintre cele trei leziuni pe care le are pe coloana. Teorie-bomba. Ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )