Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti proaste despre Prima Casa in 2018: tot ce trebuie sa stii despre modificarile de anul acesta

Adevărul Adevărul,
Vesti proaste despre Prima Casa in 2018: tot ce trebuie sa stii despre modificarile de anul acesta

Tot mai multi tineri aflati la inceput de drum aleg sa opteze pentru un credit Prima Casa in detrimentul chiriei. Argumentele din spatele acestei tendinte sunt evidente: reprezinta o investitie in viitor, de cele mai multe ori rata este inferioara celei aferente pentru chirie, iar statutul de proprietar aduce, pentru multi, un anumit confort emotional. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stii despre Prima Casa in 2018

Tot mai multi tineri aflati la inceput de drum aleg sa opteze pentru un credit Prima Casa in detrimentul chiriei. Argumentele din spatele acestei tendinte sunt evidente: reprezinta o investitie in viitor, de cele mai multe ori rata este inferioara celei aferente pentru chirie, iar statutul de proprietar aduce, pentru multi, un anumit confort emotional.

Vesti proaste din Australia: Accidentarea suferita de Simona Halep...

Vesti deloc imbucuratoare despre starea Simonei Halep dupa accidentarea suferita luni. Antrenorul sportivei, Darren Cahill, a transmis ca RMN-ul efectuat de Simona nu a scos la iveala o ruptura a vreunui.

HOROSCOP ZILNIC 19 IANUARIE. Vesti proaste pentru Lei

Horoscop 19 ianuarie 2018. Berbec Sunteti creativ si va preocupa foarte mult ideea de a incepe o activitate noua. Nu renuntati, astazi aveti sanse sa va afirmati pe plan intelectual. Horoscop 19.

Ce alegem: chirie sau Prima Casa?

Atat chiria, cat si Prima Casa vin cu beneficii si limite, asa ca va prezentam o serie de criterii pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte sa faceti o alegere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )