Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vesti proaste despre sanatatea Gabrielei Firea. Unde si de ce va fi operata din nou sotia lui Pandele

Playtech Playtech,
Vesti proaste despre sanatatea Gabrielei Firea. Unde si de ce va fi operata din nou sotia lui Pandele

Gabriela Firea se afla la Londra, alaturi de sotul ei, Florentin Pandele, pentru un consult medical. Primarul general al Capitalei va suferi o noua interventie chirurgicala la colon, dupa ce recent a mai trecut prin aceasta procedura. Gabriela Firea va fi operata din nou in urma cu 3 zile, Florentin Pandele anunta ca starea de . continuă pe Playtech

Alina Gorghiu, vesti proaste despre sansele motiunii de cenzura. Cate voturi lipsesc

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca Opozitia ar mai avea nevoie de cateva zeci de voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca. Am mai avea nevoie de vreo 20 de voturi pentru a avea.

Cat de grava e starea de sanatate a Gabrielei Firea. Florentin Pandele a dezvaluit tot: M-a rugat sa nu spun!

Florentin Pandele a dezvaluit cat de grava este starea de sanatate a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. El a spus ca sotia lui are probleme destul de mari si ca nu multe persoane care s-ar fi aflat in locul ei ar mai fi mers la locul de munca in fiecare zi. Florentin Pandele, despre [] .

Mesajul Gabrielei Firea din Londra, in plin CEx PSD: Sigur va fi bine

In plin CEX PSD cu scantei, Gabriela Firea posteaza pe Facebook un mesaj optimist. Primarul Capitalei se afla la Londra, acolo unde va avea parte de o interventie chirurgicala. Londra sigurvafibine.

Marian Oprisan ii raspunde dur Gabrielei Firea: Mahala politica

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, i-a raspuns dur primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care s-a declarat ingrozita de faptul ca Oprisan face strategie politica a partidului. Sunt un om cu .

Oana Pellea ii cere socoteala Gabrielei Firea pentru munca neremunerata a unor artisti

Actrita Oana Pellea ii cere socoteala primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, legat de munca neremunerata timp de mai multe luni a unor artisti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )