Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vesti proaste din Italia. Dupa doua saptamani de relaxare, a crescut iar numarul infectatilor

Antena3 Antena3,
Vesti proaste din Italia. Dupa doua saptamani de relaxare, a crescut iar numarul infectatilor

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 32. 169 de morti in Italia, cu 162 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate se apropie de 227. continuă pe Antena3

COVID-19: Cafenelele si restaurantele au fost redeschise in Italia, dupa 10 saptamani de blocaj economic

Magazinele, saloanele de coafor, cafenelele si restaurantele au fost redeschise in Italia, incepand de luni, dupa un blocaj economic ce a durat10 saptamani, timp in care tara a fost una dintre cele mai af.

Ianis Hagi, vesti proaste din Scotia: Presa locala a anuntat stirea zilei dupa o decizie oficiala

Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers la 1 februarie si, initial, aventura sa parea a fi un mare succes. Din pacate, o perioada frumoasa s-a stricat, treptat, iar pandemia de coronavirus a pus totul pe butuci.

Primul caz de coronavirus din Braila din ultimele doua saptamani Cum explica prefectul faptul ca in judet au fost doar 23 de infectii

Primul caz de infectare cu COVID-19 inregistrat in ultimele doua saptamani la Braila a fost confirmat vineri. Este vorba despre un barbat care lucreaza la CFR. Pacientul a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Braila.

Uber renunta la inca 3.000 de angajati, intr-o noua runda de concedieri in numai doua saptamani

Uber concediaza inca 3. 000 de angajati, dupa ce in urma cu numai doua saptamani a renuntat la alti 3. 700 de lucratori, din cauza crizei COVID-19.

Uber va renunta la alti 3.000 de angajati, la nici doua saptamani dupa ce anuntase 3.700 de disponibilizari

Din cauza scaderii drastice a numarului de curse facute cu Uber, compania a anuntat ca va reduce numarul de angajati cu 3. 000, la doua saptamani de cand a anuntat ca va renunta la inca 3. intr-un e-mail catre angajati, citat de Wall Street Journal si CNBC, seful companiei a anuntat ca vor fi inchise 45 de birouri si ar putea urma noi taieri in business. Romania nu figura pe lista data publicitatii.

Vreme schimbatoare, cu mari variatii termice Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii anunta pentru urmatoarele doua saptamani vreme schimbatoare, cu variatii termice semnificative.

Vesti ingrijoratoare din Italia: numarul deceselor si cel al cazurilor noi de coronavirus, aproape duble fata de luni

Italia a anuntat marti 162 de decese de noul coronavirus, dupa 99 cu o zi inainte, in timp ce numarul cazurilor noi de infectare a crescut de asemenea puternic, la 813, fata de 451 luni, relateaza Reuters, care citeaza Agentia de Protectie Civila.

Andreea Marin si Adelina Pestritu, prima vizita la salon dupa masurile de relaxare. Ce reguli de protectie au urmat la Silhouette!

Andreea Marin si Adelina Pestritu s-au aflat printre doamnele care s-au programat la tratamentele faciale si corporale de la Silhouette, chiar in prima zi de dupa incetarea starii de urgenta. Cele doua vedete au revenit la centrele de infrumusetare preferate. Cu aceasta ocazie au descoperit si ce masuri de protectie speciale trebuie sa urmeze de acum inainte, saloanele Silhouette fiind cunoscute deja pentru ca au introdus cel mai complex protocol in acest sens.

Putem sa mergem la mare in doua saptamani

Anunt oficial privind reluarea turismului pe litoral. Mai mult de 100 de hoteluri din statiunile de .

Povestea unei femei tinuta ostatica, ce a creat dispute aprinse in Italia dupa intoarcerea ei acasa

Aflata intr-o misiune de voluntariat in Kenya, Silvia Romano 24 de ani) a fost rapita in noiembrie 2018 de militanti islamisti. Dupa mai bine de un an si jumatate in care a fost tinuta ostatica femeia a fost salvata si s-a intors acasa dar a fost intampinata de un val de ura in Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )