Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vesti proaste: ce se intampla cu salariile profesorilor, de la 1 septembrie 2020. Decizia e finala!

Playtech Playtech,
Vesti proaste: ce se intampla cu salariile profesorilor, de la 1 septembrie 2020. Decizia e finala!

Salariile profesorilor ar fi trebuit sa fie marite de la 1 septembrie, dar cresterea nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, urmatoarea crestere salariala in domeniul invatamantului ar urma sa aiba loc anul viitor. Vesti proaste pentru profesori. Ce se intampla cu salariile de la 1 septembrie 2020. Decizia . continuă pe Playtech

Este OFICIAL! Pensiile cresc cu 14%! Ce se intampla cu salariile profesorilor

Este oficial! Ministerul de Finante propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de la 1. 265 lei la 1. 442 lei. Totodata, se propune majorarea incepand cu aceeasi data a indemnizatiei minime sociale pentru pensionari, tot cu 14%, de la 704 lei la 800 lei.

Federatia Sindicala Spiru Haret cere Guvernului sa majoreze salariile profesorilor in septembrie

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret solicita Guvernului sa nu amane majorarea salariilor profesorilor, stabilita pentru luna septembrie 2020.

Vesti proaste de la BNR! Ce se intampla cu economia Romaniei si cand se va redresa

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei! Reprezentantii institutiei au transmis ca viteza si traiectoria redresarii economiei sunt incerte. Totul depinde acum de evolutia pandemiei si de reactia societatii la stimulii fiscali si monetari.

Vesti proaste pentru mezzosoprana Maria Macsim Nicoara. Anchetatorii au facut anuntul acum

In data de 10 mai, presa relata despre drama prin care a ajuns sa treaca mezzosoprana Maria Macsim Nicoara dupa ce ar fi cazut pe scarile interioare ale vilei din comuna Aroneanu, iar soacra si sotul mezzosopranei au declarat autoritatilor ca artista a cazut pe scari. A ajuns in stare grava la spital, la aproximativ .

Orban explica de ce nu vor creste salariile profesorilor: Cand iti scad veniturile, nu-ti bei banii la carciuma. Reactia sindicatelor

Premierul Ludovic Orban a folosit vineri o metafora pentru a explica de ce nu pot fi majorate salariile cadrelor didactice de la 1 septembrie, afirmand ca atunci cand iti scad veniturile, nu te duci sa-si bei banii la circiuma. Declaratia a starnit ample reactii din partea sindicalistilor.

Orban, dupa declaratia cu salariile profesorilor si carciuma: Unii au incercat sa rastalmaceasca afirmatia

Premierul Ludovic Orban sustine ca declaratia sa referitoare la salariile cadrelor didactice, potrivit careia daca iti scad veniturile si abia mai ai bani de mancare, de plata chiriei, nu te duci sa-ti bei banii la carciuma, a fost rastalmacita.

Vesti proaste: Vaccinul COVID-19 nu va veni in 2020. Americanii explica de ce

Toata planeta si-a pus sperantele in ceea ce multi considera descoperirea care va duce, finalmente, la stingerea pandemiei. Din pacate, asteptarea se prelungeste.

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Vesti proaste de la meteorologi pentru urmatoarele zile

Vremea va fi calduroasa in continuare, urmand ca sambata temperaturile sa inregistreze o scadere. Vom avea parte in continuare si de ploi puternice care vor lovi la munte, dar si sudul, vestul si sud-vestul. Iata cum va fi vremea, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )