Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti proaste de la Ludovic Orban! Cat se va mai mentine starea de alerta in Romania?

Antena3 Antena3,
Vesti proaste de la Ludovic Orban! Cat se va mai mentine starea de alerta in Romania?

Starea de alerta va fi mentinuta atat timp cat va fi necesar. Declaratia a fost facuta chiar de premierul Ludovic Orban. Primul ministrul avertizeaza ca pericolul nu a trecut iar nivelul de raspandire a virusului este, in continuare, extrem de ridicat. Asta dupa ce, in ultimele zile, s-au raportat peste 300 de cazuri noi de imbolnavire pe zi. continuă pe Antena3

Orban, intrebat cat va mai dura starea de alerta: Cat va fi necesar. Atata timp cat nivelul de raspandire a virusului se mentine la un nivel ridicat este necesara

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca starea de alerta va dura cat va fi necesar, adica atata timp cat raspandirea virusului este prezenta in comunitate.

Ludovic Orban, vesti bune dupa vizita la santierul din Brasov. Vreau ca peste sase ani sa pot spune ca toate drumurile duc la Brasov

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut o vizita in Brasov pentru a vedea in ce stadiu sunt lucrarile la lotul de autostrada Rasnov Cristian si santierul Aeroportului International Brasov Ghimbav.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

Premierul Ludovic Orban: Nu imi doresc sa mai impunem nicio restrictie. Vreau ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate. Solutia e ca romanii sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca nu isi doreste ca Executivul sa mai impuna restrictii, si ca vrea ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate economica, sociala, culturala.

Bucuresti, mai degraba comuna primitiva decat smart city: ce spune Ludovic Orban

Pentru a putea fi recunoscut drept un smart city, Bucurestiul mai are nevoie de multe imbunatatiri. Premierul Ludovic Orban a vorbit si el despre orasele inteligente din Romania, in special.

Neasteptat! Ce pensie incaseaza lunar mama premierului Ludovic Orban

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a vorbit despre majorarea pensiilor pentru romani si a dezvaluit si ce pensie primeste lunar mama sa. Seful Guvernului PNL a subliniat ca mama lui a muncit o viata intreaga si cu toate acestea are o pensie destul de mica comparativ cu alte persoane, care au muncit mult mai putin.

Ludovic Orban, adevarul despre majorarea pensiilor. Acum nu mai exista niciun dubiu!

Ludovic Orban a venit duminica seara cu vestea pe care niciun roman nu ar fi vrut sa o auda. Premierul a declarat ca bugetul nu permite dublarea alocatiilor si marirea pensiilor cu 40%.

Ludovic Orban: Voi solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca va solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, care nu mai este de ceva vreme avocatul.

Ludovic Orban vrea demiterea lui Renate Weber. Nu mai e de mult timp Avocatul Poporului

Ludovic Orban a anuntat ca va cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea demiterii lui Renate Weber.

LUDOVIC ORBAN: Primarii PSD inca nu au semnat programele de finantare locala europeana

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o astazi cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat: .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )