Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti proaste pentru bucurestenii de la bloc! Ce se intampla cu apa calda si caldura

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru bucurestenii de la bloc! Ce se intampla cu apa calda si caldura

Este anuntata o toamna sumbra in Bucuresti. Vremea s-a racit, astfel ca oamenii asteapta caldura in calorifere, dar multi dintre ei nu au nici macar apa calda. Vesti proaste pentru bucurestenii de la bloc! Din cauza avariilor, dar si a reviziilor de ultim moment, sunt sute de blocuri in aceasta situatie. Dar probleme ar putea . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Mitica Dragomir. Ce se intampla cu mandatul lui de consilier la Primaria Capitalei

Dumitru Dragomir a primit o lovitura grea in instanta. Judecatoria sectorului 1 i-a invalidat mandatul de consilier al Municipiului Bucuresti. Fostul presedinte de la LPF il obtinuse dupa ce a candidat la alegerile locale pe lista PSD in echipa Gabrielei Firea. Decizia nu este una definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de .

Vesti proaste pentru clientii Digi Mobil. Ce a decis operatorul de telecomunicatii sa faca

Exista un avant fara precedent al internetului si dispozitivelor mobile de care ne bucuram in prezent. Acesta s-a produs in conditiile in care Romania s-au lansat si comercializat cu succes 4 generatii tehnologice de comunicatii mobile. Printre acestea si tehnologia 5G. 5G, a cincea generatie de comunicatii mobile, a beneficiat de o multitudine de analize, .

Vesti bune pentru Simona Halep! Ce se va intampla cu veniturile ei in 2021

Simona Halep este jucatoarea cu cea mai lunga serie neintrerupta in top 10 WTA, unde se afla de aproape sapte ani. Iar performantele pe care le-a realizat jucatoarea din Romania se vad si la din punct de vedere financiar. Halep este pe locul 4 all time in ceea ce priveste veniturile realizate exclusiv din tenis.

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu primesc de cateva saptamani apa calda in parametri Care este explicatia si cand se rezolva problema

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu au apa calda in parametri de cateva saptamani. Principala cauza este intrarea in revizie a CET Grivita, administrat de Consiliul Local Sector 1, a declarat pentru HotNews. ro Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica, furnizorul de apa calda si caldura din Bucuresti. CET-ul a intrat in revizie pe 28 septembrie, iar lucrarile se vor termina saptamana viitoare, luni, iar de atunci zonele afectate vor reveni la normal, potrivit sursei citate.

De ce apa calda ajunge rece la zeci de mii de bucuresteni. Explicatiile furnizorilor si promisiunea lui Nicusor Dan

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu au apa calda in parametri de cateva saptamani. Principala cauza este intrarea in revizie a CET Grivita, administrat de Consiliul Local Sector 1, a declarat Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica, furnizorul de apa calda si caldura din Bucuresti.

Peste 170 de imobile din Bucuresti, fara apa calda din cauza avariilor

Peste 170 de imobile din Bucuresti nu au apa calda luni din cauza avariilor. Mai exact, un numar total de 176 de imobile din Capitala au fost afectate luni de avarii la reteaua de termoficare, potrivit datelor de.

Noi avarii in reteaua de termoficare din Capitala Au ramas fara apa calda peste 140 de blocuri si case din sectoarele 1 si 6

Noi avarii s-au produs in reteaua de termoficare a Capitalei, astfel ca aproximativ 130 de imobile din sectorul 1 au ramas fara apa calda, de sambata seara, in timp ce in sectorul 6 sunt afectate alte 10 blocuri, incepand de duminica dimineata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )