Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti . continuă pe Playtech

Avertisment pentru Ianis Hagi: Vine falimentul in sase luni

Glasgow Rangers este pe primul loc in Scotia, chiar si dupa remiza dezamagitoare cu Hibernian. Dar ar putea fi depasita de Celtic, in cazul in care campioana isi castiga partida restanta. Rangers are joi un meci extrem de important pentru bugetul clubului. Joaca pe terenul olandezilor de la Wilem II, in turul 3 preliminar din .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Ianis Hagi, cel mai slab de la Rangers. Ce nota i-au dat jurnalistii, pentru prestatia din calificarile Europa League

Ianis Hagi se afla intr-un declin de forma. Nu a reusit sa impresioneze la nationala si nici la Glasgow Rangers nu mai are acelasi randament. Jurnalistii scotieni l-au notat pentru prestatia din ultimul.

Steven Gerrard, furios dupa incidentul cu Ianis Hagi in meciul cu Hibernian: E foarte josnic!

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul roman a dat pasa decisiva la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. Ar fi putut provoca si eliminarea unui jucator al gazdelor, dar arbitrul .

Ianis Hagi, cel mai slab jucator al lui Rangers in Europa League! Cum l-au descris ziaristii scotieni

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi integralist, s-a calificat, joi seara, in play-off-ul Ligii Europa, trecand in turul trei preliminar de Willem II, scor 4-0.

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Vesti extraordinare pentru romani si pensiile noastre. Gata, se poate din nou!

Guvernul are vesti extraordinare pentru romanii care nu au au avut un contract care sa le aduca o pensie. Astfel, a fost aprobat proiectul de OUG prin care cei care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata isi pot cumpara vechime. Contributiile restante vor putea fi platite pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )