Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vesti proaste pentru romani! ANRE: Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! ANRE: Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru soferi. Se pregateste o noua taxa auto

Vesti proaste pentru soferi. Romania trebuie sa gaseasca o noua taxa auto, din cauza exploziei de importuri de masini second-hand. Casa de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC) a transmis, marti, u.

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste cu 6%, de la 1 octombrie

ACTUALIZARE 15:11 Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in trimestrul patru al anului, a declarat, astazi, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), la dezbaterea de la Comisia de industrii si servicii din Camera Deputatilor privind Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 64/2016 pentru modificarea si completarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. ---- Guvernul va stabili schema de ajutor financiar pentru consumatorul vulnerabil pana la data de 30 septembrie 2017, potrivit unor amendamente produse de patru deputati PNL din Comisia pentru industrii si servicii la Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 64/2016 pentru modificarea si completarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012, tinand cont de faptul ca legea 196/2016, care defineste consumatorul vulnerabil precum si schema de ajutor a acestuia, intra in vigoare la 01. 2018, si fiind necesara elaborarea unei hotarari de guvern pentru protectia consumatorului vulnerabil in iarna 2017-2018.

ASTA e o VESTE PROASTA pentru romani. TOTI suntem afectati

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )