Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vesti proaste pentru romani. Cine va veni cu avionul in Romania, saptamana viitoare

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romani. Cine va veni cu avionul in Romania, saptamana viitoare

Desi in plin lockdown, Marea Britanie anunta continuarea de zboruri de deportare, in ciuda noului blocaj si cresterii ratei de infectari cu coronavirus. Pana la 60 de persoane vor fi deportate saptamana viitoare, in ciuda sfaturilor guvernului privind noile restrictii. Marea Britanie anunta deportarea a 30 de romani Presa din Marea Britanie relateaza despre decizia . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu pretul alimentelor de la raft. Vesti proaste pentru romani

Potrivit Bloomberg, in luna decembrie, preturile alimentelor la nivel global au ajuns la maximul ultimilor sase ani si ar putea sa creasca in continuare anul acesta, fapt care pune presiune pe bugetele gospodariilor, contribuind si la fenomenul foametei globale. Ce se intampla cu pretul alimentelor de la raft Astfel ca indicele global al preturilor la .

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 .

Vesti proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au facut anuntul trist chiar azi

In ultima vreme informatiile legate de starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici sunt dramatice. Actorul, in varsta de 62 de ani, a fost internat de urgenta, in stare grava. Dupa ce a fost depistat pozitiv pentru covid-19, starea sa de sanatate s-a deteriorat rapid, fiind necesara internarea de urgenta. Medicii anuntau pe 28 decembrie .

Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Perioada sarbatorilor a fost marcata ca in orice an de incalcari ale regulilor. in aceasta perioada, restrictiile au fost de o alta natura, romanii fiind rugati insistent sa petreaca sarbatorile de iarna in formula restransa, in casele lor. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care, autoritatile se tem de ce poate fi .

Statul va continua subventiile la energie pentru populatie. Cine va beneficia de ele

Guvernul Citu va continua sa acorde subventii la energie pentru anumite categorii ale populatiei, a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )