Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vesti proaste pentru romani! Se extinde carantina cu inca 14 zile pentru noi

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! Se extinde carantina cu inca 14 zile pentru noi

Italia a hotarat, vineri, extinderea perioadei de carantina cu inca 14 zile pentru toate persoanele care sosesc din Romania si Bulgaria. Masura a fost adoptata inca de saptamana trecuta, in contextul masurilor de protectie si combatere a coronavirusului si urma sa expire astazi. continuă pe Antena3

DOCUMENT. Alocatiile pentru copii cresc de la 1 septembrie. Violeta Alexandru a anuntat noile sume

Vesti proaste pentru copii! Ministrul Muncii Violeta Alexandru a prezentat, miercuri, in sedinta de Guvern planul concret al proiectului de ordonanta de urgenta care prevede dublarea alocatiei pentru copii in cuantumul noii legi. Conform acestuia, alocatiile ar urma sa fie marite doar cu 20% de la 1 septembrie.

Nelu Tataru, apel disperat catre populatie. Cati ani va mai exista virusul printre noi: inca n-am terminat valul unu

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru romani, pregatindu-i cu ideea ca virusul care a ucis pana acum, in Romania, 2239 de oameni, va ramane printre noi o lunga perioada de timp. Din acest motiv, Nelu Tataru recomanda disperat ca oamenii sa respecte masurile de preventie pentru a evita dezvoltarea unor focare de infectie cu .

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Bani mai multi pentru romani. Cine beneficiaza de noi sporuri

Veste buna pentru romani! Unii dintre ei vor beneficia de noi sporuri. Despre ce sume e vorba si care este anuntul oficialilor? Sporuri noi pentru romani. Ce categorie va beneficia de mai multi bani Salariile vor fi mai mari incepand cu 30 iulie, conform Legii cu numarul 1572017 ale carei prevederi se aplica din data .

Alexandru Rafila, avertisment infricosator pentru romani. Ce se va intampla incepand cu 10 august

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de perioada in care ne aflam. Potrivit acestuia, in Romania nu se poate pune in discutie o perioada de stagnare a cazurilor, avand in vedere ca opt zile la rand s-au inregistrat peste 1000 de imbolnaviri noi. O scadere de la sine nu este posibila Reprezentantul .

Veste importanta pentru romani. Medicamentul minune pentru covid, disponibil in Romania

Primul medicament autorizat din Uniunea Europeana pentru coronavirus va fi disponibil si pentru romani. Acest medicament a fost autorizat sa intre pe piata, de catre Comisia Europeana. Aceasta autorizare survine in urma unei recomandari primite din partea Agentiei Europene pentru Medicamente EMA), care a fost aprobata de catre statele membre UE, inclusiv Romania. Veste importanta .

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

Dacia Papuc revine: cel mai tare model de Duster, dezvaluit. De ce poate fi modelul perfect pentru romani

Dacia Duster, alaturi de Sandero, a avut un succes imens in Europa. Dar Renault si Dacia au intarziat sa lanseze o versiune aparte: pick-up. De acum avem una. inca de la primul Logan, Dacia.

Canicula extrema in Spania. MAE transmite o atentionare de calatorie pentru romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei regiunea Andaluzia ca autoritatile spaniole au emis, in intervalul 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )