Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vesti proaste pentru romani! Se scumpeste curentul de la 1 martie. Cand vin primele facturi majorate

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! Se scumpeste curentul de la 1 martie. Cand vin primele facturi majorate

Se scumpeste curentul de la 1 martie, dupa adoptarea ordonantei lacomiei emisa de Guvern pentru sectorul bancilor si al energiei. Mai exact, contributia de 2% pe cifra de afaceri impusa incepand de anul. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru fanii Nutella! Productia celei mai mari fabrici a fost oprita, dupa ce s-a depistat o problema

Vesti proaste pentru fanii Nutella!Ferrero a decis sa suspende temporar, din precautie, cea mai mare fabrica, aflata in Normandia, dupa ce a fost gasit un defect de calitate, se arata.

Se scumpeste curentul de la 1 martie din cauza Ordonantei lacomiei

Ordonanta de Urgenta 114/2018 adoptata de Guvernul PSD-ALDE, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei, va scumpi curentul de la 1 martie. Primele facturi majorate vor fi suportate de consumatori de la 1.

IOHANNIS SESIZEAZA CCR ASUPRA BUGETULUI: PSD nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca guvernarea PSD a esuat, nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale, care nu doar ca pune in pericol economia nationala, dar are aspecte clare de neconstitutionalitate. Presedintele a anuntat ca va sesiza CCR in privinta bugetului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 februarie, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, in nordul, estul.

PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Gastronom Buzau GAOY), companie ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), propune actionarilor pentru adunarea din data de 26 martie, distribuirea sub forma de dividende aproape integrala a profitului de anul trecut, de 1,56 milioane de lei, valoarea dividendului brut/actiune fiind de 5,09 lei, nivel care, raportat la ultima cotatie a titlurilor GAOY, de 60 de lei, ofera un randament brut de 8,48%, reiese din raportul companiei remis operatorului pietei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )