Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou MAXIM

B1 B1,
Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou MAXIM

Indicele ROBOR continua sa creasca. Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un nivel de 2,75% pentru indicele in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Aceasta este. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca.

Ratele pentru creditele in lei explodeaza: ROBOR atinge un nou prag istoric

ROBOR-ul atinge un nou prag istoric. Indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns marti la cota 2. 68%, cea mai mare din octombrie 2014, potrivit datelor publicate de.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,68%, nivel record al ultimilor trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,68%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Indicele a depasit dobanda cheie de 2,5%, stabilita luni de BNR. Indicele ROBOR a crescut la doar o zi dupa ce guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat Nu vrem sa ajunga ROBOR la 4%, de asta dam si inflatia jos!.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%, un nou record al ultimilor trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,73%, un nou record al ultimilor trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,73%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,68%, un nou record al ultimilor trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,68%, cel mai mare nivel din 16 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,54%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,54%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Cresc ratele romanilor: Indicele ROBOR a atins un nou maxim istoric

Indicele ROBOR a atins miercuri un nou maxim istoric, ajungand la nivelul, de 2,73%, cea mai mare valoare din ultimii trei ani si jumatate, potrivit datelor anuntate de Banca Nationala a Romaniei.

Indicele Robor la 3 luni, cu 2 puncte procentuale peste minimul istoric!

Robor la 3 luni continua sa urce accelerat si a ajuns, deja, cu doua puncte procentuale peste minimul istoric, de 0,68% pe an, atins in urma cu un an si jumatate 14 octombrie 2016). Marti, indicele a ajuns la 2,68% pe an, la doar o zi dupa ce Banca.

Vesti bune pentru pensionarii cu permis de conducere. Amenzile ar putea fi mult mai mici

Punctul de amenda ar putea avea doua valori, una pentru oamenii activi si alta pentru persoanele iesite la pensie, potrivit unei propuneri legislative inregistrate de curand la Senat pentru dezbatere. in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )