Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor a crescut

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor a crescut

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni pe piata interbancara cu 0,02 puncte procentuale, ajungand la 3,41% pe an, reiese din. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, iar indicele Robor la sase luni a urcat la 3,50%, cel mai mare nivel din martie 2014, po.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR a crescut IAR

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza ratele la creditele in lei, a crescut luni la valoarea de 3,41%, de la 3,39%, cat inregistrase vineri. Indicele ROBOR la 6 luni a crescut si el,.

Subiectele zilei: Vesti proaste pentru Dragnea si Vlcov. Sefa naltei Curti le cere judecatorilor sa motiveze sentintele pna la 1 septembrie astfel nct sa poata ncepe apelurile; Salariile fabuloase ale cumetrilor cu CV politic de la Autoritatea de Suprave

Veste buna daca vrei sa ajungi la Salina Turda: au asfaltat un drum judetean de 12 km in 2 ani. Un drum judetean care leaga Turda de Ploscos, DJ 161B, a fost asfaltat dupa lucrari care au durat un an. Blonda de la Transporturi a fost numita secretar de stat in MAE cu sustinerea lui Tariceanu. Fulminanta ascensiune a Mariei Magdalena Grigore. Maria Magdalena Grigore, supranumita si blonda de la Transporturi.

Se schimba regimul pasapoartelor: Atentionare de ULTIM MOMENT pentru romanii care vor sa iasa din tara

Se schimba regimul pasapoartelor. Pentru adulti, valabilitatea pasapoartelor simple se dubleaza, incepand cu data de 20 iulie, de la cinci la zece ani. in cazul minorilor cu varsta cuprinsa intre 12 si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )