Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vesti proaste pentru romanii cu rate! Dobanzile explodeaza

B1 B1,
Vesti proaste pentru romanii cu rate! Dobanzile explodeaza

Vesti tot mai proaste pentru romani. Dupa cresterea preturilor la alimente, urmeaza o crestere accelerata la dobanzi. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni a crescut miercuri pana la. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romanii cu rate! Dobanzile explodeaza

Vesti tot mai proaste pentru romani. Dupa cresterea preturilor la alimente, urmeaza o crestere accelerata la dobanzi. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni a crescut miercuri pana la.

Avertisment pentru romanii cu rate la banci: ROBOR la trei luni sare de 2%

ROBOR la trei luni, indicatorul dupa care sunt calculate dobanzile celor mai multe credite noi in lei, a sarit miercuri de pragul de 2%, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Veste devastatoare pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a ajuns la un nou record negativ

Veste devastatoare pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a ajuns la un nou record negativ **** si a ajuns la 2,06%. Este al doilea salt consecutiv, dupa ce ieri fusese cotat la 1. Este cel ma.

Vesti TERIBILE pentru Dragnea: Veverita care se ocupa de dosarul sau, fan inrait Caracatita si Corrado Cattani (VIDEO)

Tanara procuroare care l-a executat, luni, pe Liviu Dragnea, este indragostita de serialul politist Caracatita. Alexandra Lancranjan a declarat pentru avocatura. net ca Corrado.

Fara vize in Canada pentru romanii care stau cel mult 6 luni

Autoritatile canadiene intentioneaza sa elimine de la 1 decembrie cerinta obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani care vor calatori in Canada pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic, inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de derulare a afacerilor, indiferent de tipul pasaportului detinut.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2382 seconds )