Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vesti proaste pentru strainii care circula pe autostrazile din Germania

România Liberă România Liberă,
Vesti proaste pentru strainii care circula pe autostrazile din Germania

Guvernul cancelarului german Angela Merkel intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Nemtii vor sa impuna o suprataxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile Germaniei

Guvernul Germaniei intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania.

Germania va taxa soferii straini care circula pe autostrazi cu pana la 130 de euro pe an

Guvernul cancelarului german Angela Merkel intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, relateaza.

California: Carantina pentru cei care au avut contact cu bolnavi de Ebola

Statul american California a ordonat plasarea in carantina timp de 21 de zile a tuturor persoanelor care se intorc din tarile africane cele mai afectate de epidemia de Ebola si care au avut contact cu cei afectati de febra hemoragica.

Guvernul schimba avizul in negativ pentru legea care pedepseste dezvaluirea informatiilor din dosare penale

ACTUALIZARE 07:30 Guvernul sustine ca a avizat nefavorabil initiativa legislativa care pedepseste cu inchisoarea persoanele care dezvaluie informatii din dosarele penale, dupa ce inital comunicase un aviz favorabil.

SUA: Autoritatile modifica masurile de carantina pentru pasagerii care revin din tarile africane

Autoritatile sanitare americane au anuntat luni noi masuri pentru controlarea pasagerilor la intoarcerea din tarile afectate de Ebola, fara sa impuna carantina, in urma unei polemici si a apelului secretarului general al ONU de a nu stigmatiza cadrele medicale la revenirea din Africa de Vest.

CARANTINA pentru toti strainii care ajung in Coreea de Nord

Coreea de Nord si-a anuntat intentia de a impune o carantina pentru o perioada de 21 de zile tuturor strainilor care patrund pe teritoriul sau, indiferent de tara de origine, din cauza amenintarii pe care o re.

Coreea de Nord: Carantina de 21 de zile pentru toti strainii care intra in tara

Coreea de Nord si-a anuntat intentia de a impune o carantina pentru o perioada de 21 de zile tuturor strainilor care patrund pe teritoriul sau, indiferent de tara de origine, din cauza amenintarii pe care o reprezinta virusul Ebola, relateaza Mediafax.

Remedii pentru raceala care functioneaza si ce tratamente sunt mai mult placebo

Incepe sezonul de raceala si gripa, iar anul acesta iarna ne-a facut chiar o surpriza si a venit la final de octombrie. De cele mai multe ori, cautam remedii pentru raceala si gripa in farmacie, insa acestea nu scurteaza durata racelii sau a gripei, ci.

Guvernul da aviz favorabil pentru pedepsirea cu inchisoarea a celor care dau informatii din dosare penale

Guvernul a avizat favorabil, azi, propunerea legislativa de modificare a Codului Penal initiata de senatorul PSD Serban Nicolae prin care dezvaluirea, fara drept, a inscrisurilor oficiale dintr-o cauza penala poate fi pedepsita cu inchisoare de la 2 la 5 ani, potrivit surselor din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )