Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vesti proaste pentru turistii de la malul marii. Plajele din Mamaia nu vor avea salvamari

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru turistii de la malul marii. Plajele din Mamaia nu vor avea salvamari

Vesti proaste pentru turistii care isi vor petrece minivacanta de Rusalii la malul marii, in statiunea Mamaia. in aceasta perioada, salavamarii nu vor fi prezenti pe plaja. Motivul este faptul. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru fumatori. De astazi se scumpesc tigarile

Vesti proaste pentru fumatori. Tigarile se scumpesc de la 1 iunie, anul curent. Fumatorii vor plati zece bani in plus pentru fiecare pachet. Producatorii sunt nemultumiti - spun ca vor iesi in.

Scandalul produselor mai proaste pentru est-europeni: Bulgarii trimit experti la cumparaturi in Occident / Petre Daea spunea ca Romania nu isi permite astfel de aventuri

Bulgaria intra si ea in randul tarilor est-europene care acuza multimationalele ca vand mancare de calitate inferioara aici fata de statele occidentale si a demarat o investigatie pan-europeana pentru a dovedi acest lucru, informeaza Guardian.

Vesti bune pentru comerciantii din Cluj: Primaria va elibera de la 1 iulie acorduri de functionare in format electronic

Primaria Cluj va elibera de la 1 iulie acorduri de functionare pentru comercianti in format electronic, scrie actualdecluj. ro. Potrivit primarului Emil Boc, in Cluj exista 9000 de comercianti si se fac circa 1500 65506; 2000 de cereri pe an pentru eliberarea de astfel de acorduri de functionare orarul de functionare plus specificarea obiectului de activitate).

VIDEO Opt convoaie militare NATO au intrat in Romania pentru cel mai amplu exercitiu din acest an

Opt convoaie ale Fortei Intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat VJTF), care urmeaza sa participe la exercitiul Noble Jump 2017, au intrat pe teritoriul national prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria. Intrarea convoaielor a dat traficul din vama peste cap, iar in cursul zilei de joi traseul va fi continuat pe ruta Bucuresti-Pitesti-Sibiu-CIncu Brasov). Vezi imagini cu cele opt convoaie intrand in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )