Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vesti proaste de la turneul de la Wuhan. Simona Halep si Monica Niculescu s-au retras

Antena3 Antena3,
Vesti proaste de la turneul de la Wuhan. Simona Halep si Monica Niculescu s-au retras

Perechea formata din Simona Halep si Monica Niculescu s-a retras, marti, din proba de dublu a turneului WTA de la Wuhan China), desfasurat pe hard si dotat cu premii in valoare de 2. 250 de. continuă pe Antena3

WTA Wuhan: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa marti, in jurul orei 11:00

Simona Halep 2 WTA) va debuta marti la turneul Premier 5 de la Wuhan, meciul jucatoarei noastre cu Daria Kasatkina 31 WTA) urmand sa fie al treilea de pe arena centrala in jurul orei 11:00, ora Romaniei). Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Daria Kasatkina in turul doi

Simona Halep va debuta la turneul Premier 5 de la Wuhan impotriva jucatoarei Daria Kasatkina 31 WTA) in turul doi al competitiei.

Simona Halep si Monica Niculescu s-au retras din proba de dublu de la Wuhan

Romancele Simona Halep si Monica Niculescu, care au facut pereche in proba de dublu de la Wuhan, s-au retras. Cele doua au luat aceasta decizie ca urmare a unei accidentari a Monicai.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero

O ora si 12 minute a durat participarea Simonei Halep la turneul de la Wuhan, editia din 2017. Semifinalista anul trecut, Simona a fost dominata de nervi, mintea blocandu-i inca o data planurile tactice. Halep a tocat in gol, si-a asumat riscuri in prea putine momente a trimis de multe ori la siguranta) si i-a permis Dariei Kasatkina sa se apere cu lejeritate. Rusoaica 31 WTA) a prins o zi foarte buna, a variat jocul in functie de realitatea din teren, iar scorul vorbeste de la sine despre meciul de marti: 6-2, 6-1. Se actualizeaza.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

WTA Wuhan: Accidentata, Monica Niculescu nu a mai putut juca la dublu impreuna cu Simona Halep

Monica Niculescu a suferit o accidentare la cotul drept si s-a retras din proba de dublu de la Wuhan Open, in care era in echipa cu Simona Halep. Ele au fost inlocuite de perechea germana Mona Barthel/Carina Witthoeft, care vor intalni in primul tur cuplul Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko.

Monica Niculescu, eliminata in primul tur la Wuhan! Surprize multe si mari la turneul din China

Monica Niculescu n-a avut nicio sansa in primul tur al turneului de la Wuhan, desi aratase o forma buna in calificari.

Halep la Wuhan: Simona si-a aflat adversara din primul meci. Vestile bune curg pentru romanca din primul tur

Simona Halep 2 WTA) urmeaza sa debuteze direct in turul II la Wuhan, insa pana atunci a primit o serie de vesti bune.

Simona Halep joaca, marti, in turul doi la simplu la Wuhan si in primul tur la dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, marti, in turul doi la simplu la turneul de la Wuhan si in prima runda la dublu, scrie News. ro.

FOTO Simona Halep, ca o fiara! Cum s-a imbracat jucatoarea noastra la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan, unde a intors toate privirile

Simona Halep se afla in China, la Wuhan, unde va participa la turneul care va incepe acolo la inceputul saptamanii viitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )