Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vesti soc de la Exatlon Romania: Din pacate s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

B1 B1,
Vesti soc de la Exatlon Romania: Din pacate s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Whats UP a dezvaluit care a fost motivul care l-a facut sa plece de la Exatlon, in cadrul emisiunii Fan Arena. Decizia lui a fost legata de sotia lui, de care ii era atat de mult dor incat nu a putut. continuă pe B1

Vesti teribile de la Exatlon Romania: Din pacate s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Cantaretul Whats UP a vorbit pentru prima data de experienta de la Exatlon, intr-un interviu la Kanal D, la emisiunea Fan Arena. El a parasit competitia si a explicat, pentru prima data, care sunt.

Vesti teribile de la Exatlon Romania: Din pacate, s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Cantaretul Whats UP a vorbit pentru prima data de experienta de la Exatlon, intr-un interviu la Kanal D, la emisiunea Fan Arena. El a parasit competitia si a explicat, pentru prima data, care sunt.

Vestea SOC a cazut ca un TRASNET! Din pacate, este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

Vesti teribile din showbiz... Da, e adevarat, vestile triste se confirma: Din pacate e vorba de celebrul cantaret Smiley...(FOTO)

Smiley si-a ingijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie pe retelele de socializare. Mesaj care insottea fotografia era repezentat de cateva versuri din cea mai noua melodie a lui, si anume Aprinde.

Soc total in showbiz: Din pacate este vorba de Mara Banica... Sansele de supravietuire in urma accidentului sunt de 1%...

Mara Banica a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia era foarte aproape sa isi piarda viata. Totul s-a intamplat in 2003, iar vedeta nu a fost salvata de medicii, care nu au ajuns.

SOC in lumea mondena: Fuego a ajuns la BISERICA! Regrete enorme pentru FANI! Din pacate...(FOTO)

Celebrul cantaret Fuego si-a surprins din nou fanii virtuali cu un mesaj postat pe Facebook. Artistul a postat si o fotografie in care apare in curtea unei biserici. Prin diverse ferestre ale sufletului.

SOC in televiziune! Ce se intampla in noul sezon GAME OF THRONES! Din pacate JON SNOW... (FOTO)

Surpriza uriasa pentru fanii serialului Game of Thrones. Prima imagine din ultimul sezon al ce ii infatiseaza pe protagonisti, Daenerys Targaryen si Jon Snow a fost publicata. Actorii au povestit.

Ce s-a intamplat la Exatlon Romania e fara precedent: A fost pusa moarta, agatata de usa... Scandalul e urias...

Incident neplacut la Exatlon. Faimosii au avut parte de o surprinza lasata de Razboinici, in momentul in care s-au intors la baraca. Acestia din urma le-au agatat de usa o broasca moarta, insotita de.

Scandal total la Exatlon Romania: Arunca la misto ca sa castige alalalt! Pana la urma producatorii l-au eliminat...

Inca un faimos a plecat de la Exatlon, in urma unui duel. Este vorba de Cristi Geaman, care a pierdut infruntarea cu Mirel Dragan. Cei in rosu au ajuns la duel, dupa ce razboinicii au invins cu scorul de.

Bomba in lumea mondena! Da, e adevarat: Din pacate, e vorba chiar de indragitul cantaret Smiley...

Smiley a publicat recent o fotografie pe o retea de socializare care a starnit numeroase reactii din partea fanilor lui. Poza era insotita de un mesaj, cateva versuri din noua lui melodie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )