Libnet.ro
UNICEF

20:15

VESTI TERIBILE, Andreea Marin in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

B1 B1,
VESTI TERIBILE, Andreea Marin in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a marturisit de curand ca a fost foarte emotionata in momentul in care a primit un dar neasteptat din partea unei prietene. Zana a fost surprinsa cu un tricou personalizat si o . continuă pe B1

ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate, totul se confirma... este atat de sensibil...

Andreea Marin a avut parte de un moment emotionant, dupa ce a primit de la o admiratoare un cadou inedit: un tricou cu un imprimeu si o scrisoare. Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce acesta a scuipat sange: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la emisiunea ce ii poarta numele de la Antena 1

Nea Marin a marturisit in timpul unei emisiuni ca in trecut a avut probleme de sanatate si ca a fost panicat in momentul in care a scuipat sange. Am scuipat.

SOC in televiziune: Din pacate, este vorba de iNDRAGITUL Nea Marin, de la Antena 1... PARASTASUL a fost facut de vedete...

Vedetele invitate la una dintre editiile emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoite sa pregateasca un parastas. Vedetele prezente au fost Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu,.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la televiziunea Antena 1...

Rivalii lui Nea Marin, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, nu se dau batuti, chiar daca nu au avut mare succes in competitie. Liviu Varciu a fost impresionat de soarta unui baietel pe care l-a cunos.

Toti cunoscutii sunt in LACRIMI! Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la.

Din pacate este vorba de ANDREEA ESCA: Pana la urma stresul si-a spus cuvantul...

Andreea Esca a trait de curand unul dintre cele mai tensionate momente, din cauza examenelor fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu .

E ca si mort! Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis este ca si mort pentru sotia sa. Desi Oana Lis a zis ca ii va fi mereu alaturi fostului primar al Capitalei, surse din lumea mondena au dezvaluit ca aceasta filtreaza cu barbati insurati.

Anuntul TRIST a fost facut de IONUT DOLANESCU: Da, din pacate este vorba chiar de indragita artista de muzica populara MARIA CIOBANU...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Maria.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre problemele grave de sanatate ale sotului ei, Viorel Lis, dupa ce acesta a suferit un atac cerebral. Oana a spus ca starea de sanatate a lui Viorel Lis se deterioreaza de la o zi la alt.

Totul a fost confirmat! Din pacate este vorba de indragita artista MIRABELA DAUER: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Mirabela Dauer a povestit intr-o emisiune tv momentele dificile prin care a trecut inainte si dupa operatia la rinichi. Artista a explicat ca a avut un sentiment ciudat, care parca i-a dictat ca trebuie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )