Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vesti tot mai proaste pentru calatori. Care sunt liniile de tramvai care urmeaza sa fie desfiintate

Antena3 Antena3,
Vesti tot mai proaste pentru calatori. Care sunt liniile de tramvai care urmeaza sa fie desfiintate

Societatea de Transport Bucuresti a facut publice cateva idei de ameliorare ale serviciilor de tramvai. Succint, e vorba de desfiintarea liniilor 8, 34, 35, 42 si 56, precum si modificarea traseelor. continuă pe Antena3

Romanii, tot mai pesimisti in privinta directiei in care merge tara

Romanii sunt mai pesimisti in ceea ce priveste directia propriei tari si mai optimisti fata de cea a Europei, releva datele unui sondaj national realizat de INSCOP Research in perioada 5 - 13 martie, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

Stirile ProTV: RABLA 2019. Schimbare uriasa pentru cei care vor sa obtina tichetul REMAT

Vesti bune si nu prea pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua. Programele Rabla si Rabla Plus 2019 ar putea incepe pe 5 aprilie, potrivit primelor informatii oferite luni, la Craiova, de ministrul Mediului.

Milioane de romani vor fi afectati! Se schimba modul in care sunt calculate creditele

Milioane de romani vor fi afectati! Se schimba modul in care sunt calculate creditele. Citeste mai mult pespynews. ro .

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Indicele ROBOR a ajuns la 3,12%

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat marti la 3,12% pe an, de la 3,10% pe an luni, potrivit datelor publicate de Banca.

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Indicele ROBOR a crescut la 3,10%

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat luni la 3,10% pe an, de la 3,09% pe an vineri, potrivit datelor publicate de.

HOROSCOP. Cele mai seducatoare femei ale zodiacului. Sunt de-a dreptul irezistibile!

Iata un top 5 al celor mai mai seducatoare femei din horoscop, nimeni nu are nicio sansa in fata lor, pot face tot ce isi doresc! HOROSCOP. Gemeni Nativele din Gemeni sunt in.

Tot mai multi romani cauta in arhivele spitalelor ora exacta la care s-au nascut. Cum se folosesc de aceasta informatie

Printre multe cereri la care au de raspuns angajatii unui spital din Romania se numara si cele privind ora nasterii unor persoane. La Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare cei care lucreaza la arhivele institutiei medicale raspund zecilor de cereri depuse in acest sens. Motivul pentru care baimarenii au nevoie de aflarea datei nasterii este intocmirea unei astrograme personale.

Salarii mai mari pentru mai multe categorii de bugetari. Cine sunt romanii care vor primi bani in plus

O parte dintre angajatii statului vor avea salariile marite anul acesta. Camera Deputatilor a adoptat mai multe modificari la legea salarizarii. Angajatii de la Finante si ministerul muncii vor avea sala.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Spania a fost zguduita recent de proteste masive, care au avut loc in numeroase orase in tara. Oamenii au iesit in strada in decembrie anul trecut si au cerut recalcularea pensiilor, indemnand la ocuparea.

Stock Busters eMAG. Care sunt cele mai bune oferte la roboti de bucatarie

Stock Busters eMAG. Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )