Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vesti de ULTIMA ORA despre Denisa Manelista: Din pacate, pe langa boala trebuie sa se lupte si cu aceste creaturi (FOTO)

B1 B1,
Vesti de ULTIMA ORA despre Denisa Manelista: Din pacate, pe langa boala trebuie sa se lupte si cu aceste creaturi (FOTO)

Clipele de cosmar pe care le traverseaza Denisa Manelista au fost confirmate de una dintre cele mai apropiate persoane din viata sa. Din pacate, stirea ca Deny este bolnava este adevarata. Si pe. continuă pe B1

Medicii au DEZVALUIT de ce s-a imbolnavit Denisa Manelista! Greseala FATALA pe care a facut-o cantareata

Starea grava de sanatate in care se afla Denisa Manelista i-a socat atat pe cei apropiati cat si pe fanii ei. Vedeta primeste zilnic mesaje de incurajare, insa medicii nu au vesti.

Denisa Manelista, primul MESAJ CUTREMURATOR pentru parintii ei dupa ce a aflat ca este grav BOLNAVA: Iarta-ma mama si tata (VIDEO)

Denisa Manelista nu a facut pana in prezent declaratii despre starea sa de sanatate. Vedeta a preferat sa comunice cu fanii ei intermediul pieselor sale, potrivitvip24. ro. insa in.

Nici medicina moderna nu o mai salveaza pe Denisa Manelista! Cine este artisul cunoscut care a MURIT de aceeasi maladie CRUNTA

Denisa Manelista a fost diagnosticata de medici cu ciroza intr-o stare avansata si nici macar tratamentele scumpe pe care si le poate permite nu mai pot sa il salveze viata. Vedeta este acasa si.

Sora Denisei Manelista, chemata de URGENTA in tara! Din pacate, starea acesteia e tot mai grava

Starea Denisei Manelista se inrautateste pe z ice trece. La cateva zile dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale, starea tinerei de 27 ani nu s-a ameliorat, iar rudele acesteia vin in.

Avertisment de tornade in Romania! Anunt de ultima ora al meteorologilor

Meteorologii de la AccuWeather au emis un avertisment de vreme rea in unele parti din Europa de Est si din Peninsula Balcanica, inclusiv in Romania, scrie observator. tv. Potrivit.

Dacian Ciolos, despre votul senatorilor din Comisia juridica privind gratierea faptelor de coruptie: Unii par sa aiba o placere sadica in a se juca, din nou, cu nervii romanilor

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, critica pe pagina sa de Facebook votul din Comisia Juridica a Senatului, privind gratierea anumitor fapte de coruptie.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vreau sa votez comisia fiindca vreau sa aflu cum am luat bataie. Am fost si eu implicat

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca asteapta votul din Parlament privind infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )